Kikinda Rangers Creative Commons License 2019.11.21 -1 1 845

A DVSC és az Érd csapatának jó erőfelmérő meg összehasonlítási alap lesz a csoportkör, a Siófok meg valószínűleg megint csak ráhajt a végső győzelemre. Nagy kérdés, hogy a VB-utáni január milyen állapotban találja csapatainkat és ellenfeleiket — és az EHF-meneteléssel párhuzamos bajnokság mennyit vesz ki belőlünk.

 

A csoportkörből való továbbjutás esélye:

 

DVSC 70% (Jobbnak gondolom a most a Most és KBGSK [nevüket kopipásztolja, akinek két anyja volt!] csapatától is a debrecenieket, a THC-val meg mehet a harc az első helyért.)

Siófok 80% (Bár a Kapronca a nyáron erősödött, a dánok mindig erősek, de a Siófok egy hangyaf*sznyival jobb náluk. Nagy csatákat várok, ezeket a románokat pofozógépnek látom, de cáfoljanak rám.)

Érd ?% (Itt a szaftos brassói aprópecsenye-affér miatt nem tudom belőni az esélyeket, [maradhatnak? mennek? az utánpótláscsapattal állnak majd ki?] Meg az se mindegy: Edina nagyasszony milyen ihlettel áll neki a csihipuhinak. A lublini gyöngyök a leggyengébbek ebben a csoportban. Ha Brassó rendes csapatával áll ki 50%nyi esélyt adok az Érd továbbjutására, az Odense mindenek fölött.)