etomcat Creative Commons License 2019.11.20 -1 2 41042

> az irániakat és a hezbollahot

 

Tudod ők harcolnak Szíriában és Irakban a lefejezős ISIL Daesh kalifátus ellen - amit a cionisták, az angolszászok és a franciák olyan szépen felépítettek az olaj feletti világuralom megszerzése és megtartása érdekében!

 

Rengeteg héber feliratos lőszeres dobozt és egyéb katonai felszereléseket zsákmányoltak a szír kormányerők és az iráni, palesztin milicista szövetségeseik a wahhabita dzsinnhádistáktól, sőt a lefejezős bandát zsidó kórházakban kezelték, miután az orosz gépek megszórták őket bombákkal.

 

Egyértelmű, hogy a közel-keleten ma az irániak harcolnak a jó oldalon, míg az amcsi keresztény-cionisták, a zsidók és a nyugat-európai bábjaik, meg a szunnita iszlám szélsőségbe beleőrült szaúdiak és erdogánisták a rossz oldalon vannak. Irán tekintélye minden nappal növekszik a világban, mert nagyon visszafogottan reagál az imperialista provokációkra.

 

Az oroszok közben sajnos kavarják a szart, mert Szíriát nem merik végleg felhagyni a meleg tengeri kikötők végett, de a fej, a Kreml vagy legalábbis putyin és medvegyev teljesen zsidóbérencek. Kína meg nem csinál semmit, mert neki annál jobb, minél rosszabb máshol a világban - illetve katonailag valójában egy nullát érnek a nagy létszámuk ellenére.

Előzmény: A ló túloldala (41041)