OZ Juice Creative Commons License 2019.11.20 0 0 29482

Szerintem az alapvető baj ott van, hogy nem az irányít, aki a pénzt osztja. A kormány adja (irányítja oda) a pénzt, de a kormány nem kérheti számon az akadémiákat az ott folyó munkáról, vagy a klubokat arról, hogy miért nincs rendes up. (persze informálisan tudjuk, hogy igen, de ez nem a normális menete)

Így jobb híján a belterjes bmlsz játsza a atyaúristent nyilvánvaló szakmai koncepció nélkül évtizedek óta. 

Azt azt hiszem kár vitatni, hogy Orbán jobb focit akar, mert szereti. Kérdés, hogy átlátja-e, hogy a jelenlegi mlszt be kell szántani, sóval bevetni és a nulláról kezdeni (nem az akadémiákat, meg a klubokat, hanem az mlszt!). Ha be is látja, kérdés, hogy tud-e valamit tenni, hiszen egy tásadalmi szervezetbe mégsem nyúlhat bele egy kormány, csupán rémséges diktatúrákban. 

Egyébként azt hiszem nem látja be és egyszerűen az a terv, hogy előbb utóbb a nagy pénzből nagy foci lesz, amit teljes tévút. Nyilván az anyagiakra szükség van, mert kii a fasz akar 2019-ben üvegszilánkos salakpályán focizni (mint mi a 90-es években), de a hangsúly a MUNKÁN van, a szakmának kellene végre kurvára elkezdenie dolgozni. 

 

Előzmény: Törölt nick (29475)