Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2019.11.18 0 2 29370

Számomra a keresztény vagy nem keresztény kérdésnél sokkal fontosabb, hogy ez a kormány bevezette az egykulcsos adót, így végre van egy kormányunk amely a teljesítményt (ami mögött vagy tehetség van vagy szorgalom) nem bünteti a kormányzat, hanem elismeri. Hogy a KATA bevezetésével végre belátta egy kormány, hogy a gazdaság kifehérítésének a legjobb módja, ha azon az úton indulunk el, hogy megfizethetővé vállnak az adóterhek. Hogy igenis anyagilag ösztönözni kell a fiatalokat a helyben maradásra, hogy anyagilag támogatni kell azokat akik családot alapítanak.

Hogy a segély csak végső megoldás, annál jobb, ha munkabért kapnak, még akkor is ha közmunkáért. Hogy igenis bele kell állni a dohányzás elleni küzdelembe, a kibaszott játékgépeket pedig be kellett tiltani. Örülök, hogy az ország leszakadt végre az IMF-ről, hogy végre nem hitelből akar dolgozói juttatásokat finanszírozni.

 

Tudom, mindegyikhez lehet megjegyzést fűzni, mindegyiket lehetett volna jobban, vagy éppen tisztességesen csinálni. De én hajlamos vagyok a nagy egészet nézni. Az irány pedig jó.