Üdvözlök mindenkit!
Nekem is van lipómám elég sok a testem különböző részein. ( Nyak, láb, kar, fenék. ) Sokszor idegszálat is nyom, így fájdalommal jár.
Kezdeti kialakulás úgy 30 éve lehetett. 20-22 éve elmentem természetgyógyászhoz, aki kivizsgálás után felírta a következőt.
Kis övegekben bizonyos cseppet, és mellé apró fehér granulátum szerű golyócskákat szintén kis üveggel. Budapesten csak egy speciális patikában lehetett kapni. ( Hozzáteszem, elég húzós ára volt. ) 1 hónap után a kicsik eltűntek, a nagyobbak fellazúltak. Akkor vettem még 1 hónapi adagot, aztán abba maradt a szedése. Sajnos az üvegecskék kidobásra kerűlhettek, így nem tudom a nevüket. Azóta már kerestem természetgyógyászt, de nem tudta mit írhatott fel annak idején a kollégája.
Ezt azért írom le Nektek, mert tapasztalatból tudom, hogy van megoldás műtét nélküli eltávolításra, csak sajnos az ellenszer nevét nem tudom.
Esetleg , ha valaki ismer jó természetgyógyászt rákérdezhet, sőt én is ismét elmennék egy olyan természetgyógyászhoz, aki tudja mit kell felírni a zsírdaganatra.
Ha valakinek tudtam ezzel segíteni annak örülök, és szívesen venném jó természetgyógyász ajánlását Budapesten.
Köszönöm, hogy végig olvastátok.