Liberius Creative Commons License 2019.11.14 0 0 102

Sejteni lehet, hogy nem hozzád szóltam, hanem a figyelmet akartam felkelteni. A hozzászólásod csak egy ürügy volt, hogy egy fontos labdát lecsapjak, és kinyíljon az emberek szeme. Ha magadra vetted, akkor bocsi, és másokat is arra kérek, hogy ezt vegye figyelembe.

 

S visszatérve az alapgondolathoz (szintén NEM neked szánva):

 

Ez valójában nem a liberializmus. Ma ez csak egy így megnevezett állapot. Régebbi korokban más módszerek voltak, ám a dolgok mögött soha nem az állt amit a látszat mutat. S ma sem az, melyet nagyon sokan hinni vélnek. A megalapozás kedvéért volt 80 éve valami, amiben egy olyan holokausztocskát szimuláltunk mi nem létezők, s ezzel továbbra is rákenve olyanokra az okot, akik a mai bajokban egyébként nem vétkesek. Sőt! Ha akkor nem sikerült, most azonban ővelük együtt további népcsoportok fognak eltűnni a föld színéről. Kb. 1 milliárd egyénről van szó, de helyettük ott lesz majd még 6 milliárd, akivel kialakítható az új uradalom. De ez egy titok! Ezért le sem írom.

 

És azt sem írom le - hiszen a nemlétező írni sem tud -, hogy mindenféle egyéb trükkökkel igyekszünk meggyorsítani az egyébként is bekövetkező pusztulást. Most már természetesen nem direkt módszerekkel, hanem mintha az esztelen emberiség magától találta volna ezt ki. A munkásságunkat klímakatasztrófa hisztériával is álcázzuk pl., de számos más módozat is van (csak példaként az orvostudomány sorsa a kezünkben, nem gyógyítás, hanem sok pénzt hozó gyógyszerelés a cél). A beletervezett elavulás is egy jól kitalált trükk, hogy ne maradjanak fönn hosszú ideig használható eszközök, ha megszűnik - szakértők hiányában - a gyártásuk. Az internet azért van, hogy az emberek kidobálják a számukra használhatatlanná vált könyveket, tehát a múltból alig marad majd valami, ha a NET összeomlik.

 

Higgye el mindenki, jól ki van ez találva, és önként dalolva halad mindenki a gyors vég felé. Sajnos vannak még gátló mozgalmak, különösen ebben az országban, és most még a szép szavakkal való fenyegetőzések amik próbálják leállítani azokat. De már közel a győzelem. Ez a liberalizmus bukásával, és a demokrácia megszűnésével jár, s senki sem számít rá, hogy ilyen eljöhet. De persze, végül is sehol sem volt nagy szabadság, csak a szex területén, amely ponbt a céljainkat szolgálta. És a demokrácia sem arról szól, hogy a nép uralkodna. Inkább arról a finoman szabályzott módszerekről, amelyek lehetővé teszik, hogy a népen a háttérben uralkodni lehessen, és megszavazzál éppen azt a minimumot ami kell nekünk. Ügyes stratégiák és taktikák vannak kidolgozva erre. Pl. senki sem vélné azt, hogy a Párizsban történt templomtűz csupán egyfajat piackutatás volt arra nézve, hogy mit szólnak még ma erre az emberek. Értéknek tartják-e, vagy jöhetnek a következő pusztítások (nem mondom, hogy mik).

 

Ja és végszóként csupán csak annyit, hogy szerencsére van egyfajta agyi betegség, amely mögé az efféle hozzászólásokkal elbújni lehet.

Tehát a fentiek mind csupán képzelgések. Vagy mégsem...?

A válaszokból kiderül, hogy élnek-e még értelmes emberek, vagy a kultúra rombolása mégis sikeres volt, és zombikkal vagyunk tele.

 

 

 

Előzmény: püfffneki (97)