antenn Creative Commons License 2019.11.13 0 0 1397

Még mindig nem tudom, mit jelent a "csuszták", de már van egy tippem, miért nem tetszett a szám vége...

Először is ez valami újradolgozott változat, de 1-2 éve felrakták a jutubra az eredetit, ami a hanglemezen is rajta volt. Azon se hallottam semmit, aztán feltűnt, hogy a végén mintha hangsúlyosabb lenne a basszus, amit ma (és a gép hangszórójából) így is alig hallok, de kis koromban, amikor tényleg érzékeny volt a fülem, apukám bazi nagy mélynyomójából, amihez ráadásul közel is mentem... szép hatása lehetett :-D

Talán ami a leginkább a frászt hozta rám, az ez a többhangú autóriasztó volt. 90-es évek végén, miután tucatjával lopták az autókat, szinte minden "nyugatit" beriasztóztak, sokszor ezzel a dallammal - és gondolom ezek elég olcsó rendszerek voltak, ezért rendszeresen megszólaltak maguktól is. Alapból az egésznek nem volt szép hangja, de az a recsegős dudálás (5. hang) olyan szinten bántotta a fülemet, hogy még ha be is fogtam, akkor is ordítani kezdtem, hogy ne halljam :-D

Asszem már pár évvel később se zavart, csak ezek a riasztók közben ki is mentek a divatból :-)

Előzmény: antenn (1356)