Liszter Creative Commons License 2019.11.12 0 0 13371

Hát elolvastam a Kalmainvest második levelét, kedves sorstársak. Rosszabb, mint elsőre gondoltam... eltekintenek a közgyűlés összehívásától, mert sokan ellenezték. Mintha a közgyűlésnek joga volna szerződést módosítani. Meg hogy a kazáncsere mennyibe került.... talán nekünk kellett volna helyettük amortizációs tartalékot meg ilyesmit képezni?

Amit a wifiről mondanak, az egyszerűen felháborító. Bár ahhoz képest, hogy az elején még a mikrohullámú sütőért is előre szólni kellett, mert az egész üdülőben két darab volt... Meg hogy először nyilatkozzunk, aztán utána esetleg közlik, hogy milyen feltételekkel veszik vissza a részvényeket. Szóval szemét az egész, és azonosítható személy helyett megint csak egy macskakaparás. Annál a résznél, hogy mennyire drágult a munkaerő, majd' elpityeregtem magam a szánalomtól. Azt a vételi összeget, amit kifizettünk az üdülési jogért, mintha elfeledték volna, és kizárólag a fenntartási díj létezne. Sajnálják, de nem tudnak egyénre szabva tárgyalni velünk, mert annyian vagyunk...

Igasságod van mindabban, amit leírtál, ezt az RCI dolgot csak annyival egészíteném ki, hogy egyszer Róma városába cseréltünk, és az a normál RCI cseredíjon felül még 100€-ba került Amikor odaértünk Rómába, az üdülőben mindenen felül még 100€-t kellett fizetni, ezt csak úgy. Mert Róma. És mert csúcspiros hetet cseréltünk, azért volt ilyen olcsó.

Bónusz hetek.... oh, sancta simplicitas, mondom mint a középkori szerzetesek, csak most saját magamra. Mi mindennel vertek át bennünket.

Előzmény: öreg lucifer (13368)