etomcat Creative Commons License 2019.11.12 -3 0 41023

> Orosz harci robotokat tesztelnek az egyik legtitkosabb orosz laborban. Azt vizsgálják nuki robbantása nélkül, hogy hogyan reagálnak egy nuki csapásra.

 

Nem kell annak nuki, magától is szar. A Szíriába küldött 5 tonnás városi mini robot rohamharckocsit, meg az aknamentesítő mini lánctalpast pár hét után hazavitték a harctérről, mert az irányításuk rendkívül csekély hatótávúnak és teljesen megbízhatatlannak találtatott éles körülmények között. Befordult az első sarkon és se kép se hang, továbbá az elégtelen videókép lefedettség miatt igen csőlátásos volt az irányítóik helyzete és lassan tudtak csak hajtani. Fegyver az lett volna rajta mint a Terminátor (30mm gá, 7,62 gpu, 2xAGTM, ködvetők, lézer) csak így harcolni nem lehet.

 

Jobban járnának a ruszkik ha vennének full-extrás Tesla villanyautókat, kiszedik belőle az Autopilot / FSD neurális proci alaplapját, meg 8 kamerás videó rendszert, átszerelik a robot tankjaikba és az vezetné - merthogy az a gyakorlatban bizonyítottan működik, ellentétben az orosz elektronika csodáival...

Előzmény: A ló túloldala (41022)