Kód 001 Creative Commons License 2019.11.10 -2 15 215533

https://index.hu/kulfold/2019/11/09/2600_oldal_vallomasbol_all_ossze_trump_ukran_jatszmaja_de_hianyoznak_a_kulcstanuk/

 

Kis takonymédia

 

"A demokraták által kezdeményezett eljárás hat hete tart, azt akarják bizonyítani, hogy Trump azért függesztette fel a segélypénzeket, hogy ezzel zsarolja ki: az ukrán hatóságok vizsgálják az egyik fő demokrata elnökjelölt-esélyesnek számító Joe Biden és fia ukrajnai ügyeit. "

Erről az ügyről azonban nem fogsz semmit tudni, kedves olvasó. Sem Bidenék undorító befurakodását az ukrán gázcégekbe, se a Biden fiú aranyéletét az ukránok pénzén, sem azt, hogy milyen pimasz ámde agresszív módon kézi-vezérelték ők az egész ikrán ukrán politikát.

EZ NEM SZÁMÍT - ugye? 

"Az oroszokkal szemben az amerikai külpolitika alapvetése az ukránok támogatása, Trump azonban megrögzötten hisz a főleg az amerikai keménymag körében népszerű, mások által konteónak gondolt véleményben, miszerint nem is az oroszok, hanem ukránok által az elnökválasztási kampányban a demokrata email-rendszer feltörése mögött, és különben is, Trump szerint az ukránok „mind korrupt, szörnyű emberek”."

Értjük, ugye? Aki nem hajlandó elhinni az orosz hekkerekröl szóló bizarr mesét, az "konteo". Az oroszok vádolása pedig bizonyára maga a TÉNY.

Az ukránok hogy is lehetnének korrupt , szörnyű emberek? Hiszen nácik randaliroznak arra, naponta derül ki valami korrupciós disznóság - ám negatív jelzőt a takonymédia kizárólag az oroszoknak tartogat, más nem is lehet.

"Az impeachment-eljárásban tett vallomások leiratai a demokraták szerint megerősítik a Trumppal szembeni gyanút, összeáll a kép a hivatalos diplomáciai csatornákat megkerülő, az aggályokkal nem törődő, belpolitikai célú, zsaroló külpolitikáról. A lényegi ponttal kapcsolatban azonban továbbra sincs bizonyítékuk."

Tioszta sor. Bizonyiták nélküli frücsi, csak , mert Trump beleoiszkált a Biden félék zsiros üzletébe.

Azért persze nem akarnak senkit felelősségre vonni - nyilván, nem veszélyezteti az usa biztonságát, ha egy alelnök kétes , korrupt alakokkal politikai alapon seftel.