Bohanon Creative Commons License 4 napja 0 0 203491

Huh, akkor én nyertem nekem 24 :D

 

Szóval, tegnap lefutottam Jeff mester altal ajanlott 24,4 km-et + bemelegítés / levezetés. Sajnos az új órával futottam (Fenix 5) és még nem annyira ismerem, sikerült valahogy leallitanom a futást és az ujrainditásnál a levezetési szakaszra mérte a 24,4 km-et :/

Ezért meg van hova fejlődni értékelést kaptam (ebből látszik, hogy csak az érdemi edzés részt figyeli, ha még ráraksz, azt nem)

Szóval kell még ezt  a fenix 5-t próbálgatni, mert közben sikerült 19x koridot inditani... Teljesen érthetetlen az egész működése, lehet, hogy visszaállok ha nem birom megszokni a vivoactive3-ra. (az is meg van még).

Ha valaki tudja mit bénéztam el, hogy az eddzés részt hogy skippelhettem át, ne tartsa magában

 

Szóval 135-ös pulzus 350 méter emelkedő 8 perces körátlag lett 25,6 KM. Szépen ment minden, de a kajálást a végén hazaérve elrontottam.

Benyomtam 2 melegszendvicset és ennek a vége rosszullét lett, majdnem kitaccsoltam este, plusz lehet, hogy többet kellett volna innom, mert kb 7 dc és 1 L közöttit ittam (de lefekvés előtt nem mertem sokat inni otthon sem)és zombinak éreztem magam, ilyet csak az első futások alkalmával éreztem!

Azt hiszem hosszút este nem futok többet....

Előzmény: Csempa (203484)