John Oliver a legnagyobb nekem is!
De ha már HBO, bár nem vígjáték:
Legesleglső sorban javaslom az Eufóriát, a két főszereplő, de főként a Julest játszó hermafrodita lány/fiú elképesztő. De különben Zendaya is nagyon ott van. Nem egy vidám sorozat, de nagyon jó.
Nagyon jó Amy Adams sorozata, talán Éles tárgyak a címe, sokszor egész egyszerűen kellemetlen nézni, de mégis érdemes.
A Szolgálólány meséje a másik véglet, azt annyira rossz nézni a benne megjelenített disztópikus világ miatt, hogy én el is engedtem. Jó az is, nagyon jók a színészek, de nem vagyok képes nézni.
Ha már sitcom, elvileg a Modern családnak van még egy utolsó évada, bár ott is hullámzó a teljesítmény, de én szeretem.
Silicon Valley utolsó évada már megy, én nagyon sokat tanultam abból a sorozatból, startup-ot indító vállalkozóknak kötelezővé tenném, bár T.J Mileer metoo-s bukása miatt kiesett és nagyon hiányzik.
Egy Friends, HIMYM (bár azt nem szeretem), TBBT jellegű sorozat nagyon kellene, ez nem kérdés.
Ámbár ne felejtsük el, hogy a HIMYM az utolsó betúig Friends...
Ilyen a Rick és Morty, csak az nem HBO-s és pompás részek váltogatják a gyengébbeket, de minden idők legjobb rajzfim-epizódját ők hozták, az a Morty észbontói, amiben annyi ötlet van, hogy elképesztő. Abban az egyetlen részben van annyi ötlet, hogy annyiból más egy komplett évadot írna...
Na és Lena Dunham sorozata, a Kemping!!! Az minden pénzt megér, annyira abszurd.
Jó a Watchmen is.
No, ezek döntő része HBO.