Latex Bond Creative Commons License 2019.11.08 0 0 16976

A magyarázatod jelentős részével egyetértek és ha ilyen szemszögből nézem, akkor ez valóban enyhít az "élén" a mostani árképzésüknek. De azért az Early Bird nem azt jelenti, hogy a jegyek jelentős hányada alapáron van, aztán az utolját meg felsrófoljuk, mert egyelőre egyetlen megrendezett parti után alapárnak tekintem azt, amennyiért a legutóbbi bulijukra általánosságban be lehetett jutni és ez jelen esetben 6.500 Ft volt. (Attól most egyelőre tekintsünk el, hogy ez az váratlan széleskörű érdeklődést elnézve valóban jelentősen alul lett árazva.)

Anna partiját szintén nem sorolnám most ide hasonlítás gyanánt, mert az én értesüléseim szerint a 2. alkalom meg is bukott szépen, de én nem voltam ott, hogy erről érdemben nyilatkozzam, csak a 12.000 Ft-os jegyárat egy még hazai viszonylatban roppant szűk rétegeket megmozgató eseményre én speciel drágának mondanám. Tekintve, hogy az sem volt semmivel sem igényesebb helyszínen megrendezve, mint a Freedom és még a dresscode sem volt ennyire szigorú. Csupán néhány celeb csinált magának egy bulit, amit aztán elkomolytalankodtak.

A lényeg, hogy az Early Bird-nek úgy kell működnie, hogy az eladandó jegy mennyiséghez képest kb. ugyanolyan arányt kéne, hogy képviseljen, mint a VIP jegyek. Az egyiknek olcsóbbnak kell lennie (hogy a törzsvendég azonnal le tudjon csapni rá és ezzel is díjazzuk az élelmességét, a másiknak meg valamivel drágábbnak, de ahhoz illik köszönet gyanánt valamiféle plusz dolgot "adni". Az előző bulin csupán a támogatói (VIP) jegyek voltak drágábbak, azonban ahhoz azért ajándék is járt - még ha egy paskoló önmagában nem is egy hű de nagy ajándék, de jelzés értékű és kedves gesztus. Úgyhogy ott azt mondanám, hogy a drágább verzióban egyrészt benne foglaltatik egyfajta plusz "szolgáltatás", másrészről annak az eszmének a támogatása, amit ezek a partik képviselnek. A Luxuriá-ra anno pl. én is támogatóit rendeltem, pedig bőven volt még az alapáras jegyből is, de úgy éreztem, akkoriban meg az volt az a rendezvény, ami mellé érdemes "odaállni", hogy lehessen minél többször a jövőben is hasonló.

Amíg azonban ennyire gyerekcipőben jár egy új rendezvény, addig bármennyire is produkált elsőrangú hangulatot és jelentős visszhangot, én azért szerényebb lennék. De mondjuk én nem is vagyok szervező. :)

 

Amúgy minden másban osztom a véleményed és meg is értem, hogy miért gondolkodhattak Kinkáék is hasonlóképpen.

Előzmény: egy M (16975)