Kopi Creative Commons License 2019.11.05 0 0 8

"Az időnként elszórt kalitkás kérdőjel egy új egységerősítő, ami nem az adott játékra vonatkozik, hanem az Engines fül alatt lehet felhasználni. (Pontos működését még nem teljesen ismerjük, de amire rájöttünk, rövidesen leírjuk.)"

 

 

Engines (Motorok): Főoldal/Hajóra kattints/Engines fül

 

Ezen az oldalon tudod növelni a hajód erősségének százalékos arányát. Mégpedig a pályák közben begyűjtött sárga kérdőjeles dobozkák által. Ezek a dobozok különböző értéket képviselnek, minél nagyobb az értéke, annál nagyobb százalékban tudod a hajód erősségének százalékos értékét növelni. Az oldal jobb alsó sarkában található EQUIP BEST (legjobb felszereltség) gomb megnyomásával az általad begyűjtött sárga kockákból a legnagyobb értéket képviselő kockát rendeli a hajódhoz a játék, s így növekszik az adott „motor/felszereltség” ereje. Ha szürke a gomb, azt jelenti, a legjobb értéken vagy, ha narancssárga, akkor kattints a gombra, s a játék rááll a legfejletteb szintre.

 

Mit tudunk fejleszteni?

 

Ezeket az oldal alsó részén STAT SUMMARY (Statisztikai összefoglalóban) láthatod, s egyben a százalékos értékeket is.

 

A hajó lövés erejének növelése (main gun damage) - ??? pórusos tüzérség (forceful artillery)
A hajó skill erejének növelése (aircraft skill damage) – ??? sugárzó mag (radiant core)
??? bekapcsolja az elem lövés erejét (power up item drop chance) – jobb energia (improved energy)
A dron erejének növelése (second gun damage) – ??? lövész pisztoly (striker gun)
??? jobb motor (engine drop chance) – ??? fejlett áramkör (advanced circuit)
Egy pályán begyűjtött aranymennyiség növelése (gold amount increase) – ??? hosszabított/nagyobb tartály (extend container)

 

Hogyan tudsz fejleszteni?

 

A hajó mellett található 6 ikon, amikre egyesével rákattintva (INVENTORY – leltár ablak jön elő) külön-külön tudod fejleszteni az adott egységet.
Az INVENTORY ablakban általában a játék csökkenő sorrendbe rakja a megszerzett kockákat, de ha nem, akkor kattints a SORT ASCEND (sorban nővekvő?!) gombra, ami csökkenő sorrendbe rakja a begyűjtött kockákat/értékeket.


A SELL gomb, mint eladás, ne használjátok, mert röhejesen alacsony árat ad érte.


A kockák, s a vonal alatti .../100 érték azt jelenti, hogy maximum 100 egységnyi különböző értékű kockát tudsz raktározni az adott egységből.

 

A fejlesztés úgy történik, hogy sok kisebb azonos egységből egy eggyel nagyobb egységet tudsz létrehozni. Tehát 6 db 1-es egységből tudsz 1 db 2-es egységet csinálni. 5 db vagy 6 db 2-es egységből 1 db 3-as egységet és így tovább…


INVENTORY ablakban vagyunk: Ha van 6 db 1-es értékű kockád, akkor kattints az egyikre (kijelölöd), majd a RANK UP gomb, s egy új ablak jön eléd (RANK UP - fejlesztés/felszedés), ahol a másik 5db 1-es kockára kattints egészen addig, míg az összes (5db) 1-es kocka fel nem kerül a kék vonal felé, s így a sikeresség eredménye (Succes rate) 100% nem lesz, s akkor 2500 aranyat kell felhasználnod (kattints a zöld gombra, ahol az arany van), hogy 6db 1-esből 1db 2-est tudj csinálni. S kész is az eggyel nagyobb egységed.

 

Az aranyfelhasználása változó, minél nagyobb értékű kockát szeretnél csinálni, annál több aranyat kell beváltanod.
Jelenleg: 1-ből 2-esbe 2500; 2-esből 3-asba 4500; 3-asból 4-esbe 8000; 4-esből 5-ösbe 13.000 arany.

Tipp: a Succes rate-nek nem kell mindig 100%nak lennie, néha elég a 80%.
1-esből 100% kell, vagyis 6db 1-es 1db 2-eshez, vagyis 1-et felraksz erősítésre, 5-öt meg mellé rendelsz (ez 100%-os sikert ígér; a 80%-on történő váltási kísérlet kockázatos, de akár sikerülhet is)
2-esből 80% kell, vagyis 5db 2-es 1 db 3-ashoz, ami azt jelenti, hogy 1 db 2-est felraksz erősítésre, 4-et meg mellé rendelsz (a biztonság kedvéért hozzá lehet adni még egy 1-est is)

 

Mivel új lehetőségről van szó, a továbbiakat még nem tudjuk.

 

 

Előzmény: Kopi (4)