Bohanon Creative Commons License 2019.11.04 0 0 26081

Na, ugyanezért nem fogsz ferihegyre/csepelre az m0-son menni, pont ezért írtam. Szépen befogsz menni a városba. (kivéve, ha jó nagy díjat szednek be majd)

2 külön dologról beszélünk. Az m0-s az agglomeracio közlekedését nem fogja megoldani a budai oldalon. BE akarnak menni az emberek. Nagyobb befogadású utakat nem szabad építeni (és nem is tudnak), a parkolók lennének az igazi jó megoldások.Ami jelenleg NINCS. Nézd meg a hüvit hogy lehet markolni, kb sehogy. Solymáron a parkoló is tele a vasútállomásnál mozdulni sem lehet.

A vasútat és a tömegközlekedést kellene növelni úgy, hogy megfelelő parkolóhelyet biztosítanak.

 

Az m0-s arra jó, ha Ürömről mondjuk Budaörsre akarsz menni. Mivel ezt az útvonalat is megtettem 1 évig minden nap, elárulom, nem volt érdemes körbemenni a Budaörs/Budakeszi/Solymár/Üröm/ útvonalon, mert sokkal hosszabb volt mint simán át a városon (időbén és térben is egyaránt). Ha az m0 megépül itt, még több forgalom kerül rá a Budakeszi út/Hűvösvölgyi útvonalra, ezért gáz az egész. Javaslom nézz le a déli oldalára az m0-nak autózz egy kicsit hogy lásd mi van ott. A reggel 7-es állapotot... Na az lenne itt is.

 

Előzmény: . kata31 (26080)