LTvedtél? Creative Commons License 2019.11.04 0 2 128

Nos, h meddig jutottunk el?

 

Keresgéltünk partnereket a többes szexhez. Valójában a + ffi próbálkozásnál a megfelelő jelentkező választás sem volt már könnyű. 

Találtunk egy pasit, akivel ismerkedési céllal találkoztunk hosszabb levelezés után. Amikor javasoltuk a következő, már akció dús találkozást, elillant. Megszakította a kapcsolatot.

Pár évvel rá újból fölbukkant, ismételten összefutottunk vele néhányszor a ráhangolódás miatt. Amikor fölvetettük a tettlegességet, időt és helyet tűztünk ki, ismét kámforrá vált. Lemondtunk róla, pedig Emma már elfogadhatónak ítélte.

 

Egy másik ffi. is képbe került egy társkereső oldalról. A személyes megjelenés is pozitív fogadtatásra talált, bár Emmával csipkelődött a beszélgetésünk közben. A búcsúzás folytatást helyezett kilátásba, de Ő is szintén fölszívódott. Lehet, h velünk van baj.

 

Egy 4-es próbálkozásunk is volt, de a női tag idő előtt kilépett. Folytattuk a pasival hármasban. Vele létre jött a valódi hármas esemény, csak éppen rosszul sikerült. Mindenki rossz szájízzel emlékezik rá. Azonnal megszakadt a ffi.-vel a kapcsolat tartás is.

 

Ennyit arról, mire jutottunk. Hol fölerősödik, hol hónapokig szóba sem kerül a keresgélés. Meglátjuk....

Előzmény: ttoommaass (121)