Kopi Creative Commons License 2019.11.03 0 0 3

EXTRÁK - a teljesítésükért klf. jutalom jár:
(Itt jelennek meg időről időre az Eventek is.)

 

PVP (egy az egy ellen; 2 perc) - havonta újrakezdődik; játékon belül a gyorsaság számít; minél előbb le kell szedni az összes egységet, akár szinte még a megjelenésük előtt; a gyorsabb, több pontot szerző nyer (aki 2 S-es Spalsher, vagy Lazer egységgel rendelkezik, plusz pontokat is kap, amik zárójeles zöld számként jelennek meg; mindkettő használata esetén duplázódik a plusz zöld pont)


2VS2 (2 a 2 ellen; 3 perc) - hétfőtől péntekig - szintén a gyorsaság számít


TOURNAMENT (1 az 1 ellen; 3 perc) - szombaton és vasárnap (erre külön kitérünk.)

Párbajokban a HAJÓ Skilleket (játékon belül a pálya szélén megjelenő kis kör alakú, aktiválható karika, a rendelkezésre álló aktiválási lehetőséggel) akkor érdemes használni, ha nem lassítja a játék menetét, különben számodra fontos mp-eket vesztesz (kivéve 2vs2 Boss, ami ellen célszerű használni a lassítóst is). A csak erősítő Skillek viszont segítik a játékodat.
Normál játékokban természetesen minden Skill jól jöhet!

 

Erősítő, de lassító: Batafd, Fury of ares, Macbird, Ice Shard
Erősítő: Sky wrath, Twilight, Starbomb, Thunder bolt hajók.

A Wing Skill nem lassítja a játékot.


Egységtől függően a Skill védő burkot is ad az ellenséges lövedékekkel szemben.

Ezekre a játékokra ki lehet hívni konkrét játékosokat is ellenfélnek, vagy partnernek.
A PVP kihívás nem számít bele a csapaton belüli TEAM Missiónál a feladatként szereplő 5 győzelembe, és az attól független PVP eredményünkön sem változtat.

 

A Tournament kicsit részletesebben: ebben a játékban nem csak a saját, már megszerzett egységeinkkel indulhatunk. Sőt, célszerű nem azzal indulni! A Tournamentre kattintva játékkezdés előtt bármilyen összeállítást kiválaszthatunk. A legerősebb, 210-es tűzerejű egységeket kapjuk. Ahogy az ellenfeleink is.
Egy javasolható összeállítás: Thunder bolt hajó - Splasher és Lazer Drón (ezek itt is plusz zárójeles zöld pontokat hoznak) - Resulution (kard) Wing
Természetesen más egységeket is lehet használni. Akinek jobban bejön a nyomkövető Drón, használja azokat, vagy vegyesen. Zöld kisegítő pont nélkül is eredményesebb lehet.
A hajó Skill és a Wing Skill használatát célszerű "megtervezni". A játék panelekből áll. Elég hamar ki lehet ismerni. A Skillt akkor vessétek be, mikor elég nehezen megoldható részt kaptok. Használjátok el az összes lehetőséget, csak ne idő előtt!
A Boss valamikor a 2 perc alatti időben jelenik meg. Akármelyiket is kapjátok, a kard Winget célszerű beletolni. Addig ezt a Skillt ne is vessétek be!

 

Tournament alatti győzelem esetén mindig eggyel növekszik az ottani pontszámotok. 1-2 vereség nem számít. 3 egymás utáni vereséggel viszont előröl kell kezdeni a pontgyűjtést. Amit addig megszereztetek, az azért beváltható, csak a pontszám nem növekszik addig, amíg a győzelmeitekkel el nem juttok ismét ugyanarra a szintre, ahol a 3 egymás utáni vereséget kaptátok.
A Free alatti nyeremény bármikor beváltható. A Bonus csak gemes oldás után érhető el a vasárnap esti (helyesebben éjfél utáni, GMT 0 óra szerinti) zárásig. Jelenleg 1000 gem kell hozzá. Ami nem kevés! A Thunder bolt hajó viszont csak a Tournament alatti jó eredményekkel fejleszthető gyorsan. Aki szeretné megszerezni, annak célszerű begyűjteni, tartalékolni a szükséges gemet. (Persze meg is veheti...)
25 győzelem érhető el. Illetve akár több is, de azokat már nem számolja a program. A Bonus gemes oldására akár 14-16 nyerés után is sor kerülhet. Ezt mindenki maga döntse el. Lehet látni, hogy miket fog kapni érte.

 

Amikor valaki éppen nem a nyerésre hajt, a Tournament arra is alkalmas, hogy az egységek viselkedését tesztelje. Komolyabb a feladat, mint a TRY esetében. A már meglévő egységekkel is teljes kiépítéssel harcolhatunk. Az egységek kipróbálása sokat segíthet abban, hogy ki milyen irányban induljon el a fejlesztésekben.