Kopi Creative Commons License 2019.11.03 0 0 2

Középen: a HAJÓ, DRON és a WING váltási, átnézési, fejlesztési lehetőségek. Valamint az Engines fül is itt található, ami alatt az egységek speciális erősítésére van lehetőség a játék során megszerzett kalitkás kérdőjelekkel.


Az egységek "lakat" alatt vannak. A lakatot egységkártyákkal, arannyal, vagy gemmel lehet nyitni. Illetve pénzért is meg lehet az egységeket vásárolni. Célszerű előre elhatározni, hogy mit fejlesztünk, ne szórjuk el a lehetőségeinket mindenfelé.

Az indulásként kapott BATAFD 01 elég jól használható. A lövése kissé szórt. Ezáltal nem kell olyan pontosan irányítani. A Skill aktiválásakor védelmet nem kap, de lelassítja a játékot, így megkönnyíti a rá irányuló lövedékek elől a kitérést, és Skill alatt viszonylag veszély nélkül a célba vett ellenséges egység közelébe tolható.
A másik alapnak mondható egység a SKY WRAITH. A lövése koncentráltabb. A Skill nem lassítja a játékot és védőburkot is ad. Akinek precízebb a keze, ezzel eleinte akár jobban is járhat, mint a másikkal.

Az egységek közül a Macbird az, amiről a lakat gemért és 150.000 aranyért is leszedhető. (Sokan úgy értelmezték, hogy mindkettő szükséges az oldáshoz, de nem. Elég az egyik. Szerintünk értelemszerűen az arany.) Ezt az egységet érdemes mielőbb kiváltani. Arany a lakat nyitásához aktív játékkal viszonylag könnyen szerezhető. És ez egy elég jól használható egység.

A Drónok közül viszonylag könnyen beszerezhető a GALTING. Használjátok, de túl sokat ne költsetek rá. Amint lehet, cseréljétek le arra, ami jobban megfelel a játékotoknak.

Azokat az egységeket, amiken még rajta van a lakat, a TRY gombbal szabadon kipróbálhatjuk! Ezáltal eldönthetjük, hogy nekünk melyik egység tűnik hatásosnak, melyikre érdemes koncentrálnunk.

 

KÉK TÉGLALAP 3 FEHÉR PÖTTYEL: előugró ablak; chatelési felület, Világ, vagy helyi (Local fül) szinten. Csak pár szó írható le. Hosszabb mondandó esetén több nekifutással írhatjuk le közlendőnket.
Privát chat nincs. Megszólítani senkit sem lehet.