Kopi Creative Commons License 2019.11.03 0 0 0

A játék lényege, hogy fejlesszétek az űrhajókat, s ezáltal egyre nehezebb pályákon juthassatok túl. Tehát a játék "építkezős". Nem lehet egyből mindent megoldani, minden ellenséges egységet leszedni. A játék készítőinek egyértelmű szándéka, hogy sokan sokszor játsszanak, de csak lassan fejlődjenek. Akinek megtetszik, annak hónapokig, vagy akár évekig is játékélményt nyújthat. No meg bosszúságot, amikor valamit nem tud megoldani! :)

 

Miből áll egy egység?
(Űr)Hajó – középen
Drónok – két oldalt
Wing – hátul (csak a 35-ös pálya teljesítése után állhat rendelkezésre)


Jelenleg 8 féle (űr)hajó, 7 féle drón és 4 féle wing szerezhető meg a játékban. A már megszerzett egységeket rákattintás után cserélgetni lehet.
A játékot folyamatosan fejlesztik, módosítják. Így az általunk most leírtak egy része később akár érvényét is veszítheti.

 

A fejlesztési szintek és az azoknál elérhető tűzerő: C (0-60) – B (61-90) – A (91-120) – S (121-150) – SS (151-180) – SSS (181-210)

 

Ahhoz, hogy egyik szintből a másikba lépj, rengeteg aranyra és gemre lesz szükséged, és ami még fontosabb, hogy az adott hajó kártyáit, vagy joker kártyákat kell gyűjtened. S ezért jött létre a Cserebere csapat is, hogy egymás között tudjunk cserélgetni kártyákat, így gyorsul a saját fejlődésed is.

A hajók és dronok tűzerejét gemmel (zöld drágakő) és arannyal lehet fejleszteni. A Wingekét gemmel és energyvel (rózsaszín/lila).

Ezekhez a dolgokhoz játék közben juttok hozzá egy-egy pálya teljesítése során, esetleg videó nézés, vagy napi feladat elvégzés, Facebook megosztás, szerencse kerék (Lucky Wheel) és az Extrákon belül található (internetes) rész eredményei után.