BZoltan Creative Commons License 2019.11.03 -1 1 71260

Nem vagyok én annyira toleráns :) A hülyeséget, agressziót, destrukciót, gyűlölködés nagyon nehezen tolerálom... de a hülyeséget viselem el a legnehezebben.

 

A 7-es busszal én 94-ben jártam melózni a Bosnyák térről átszállással a Déli mellé. Tényleg nem tegnap volt :) de azóta is szoktam tömeg-közlekedni néha Budapesten és az átlag magyarok higiéniás szintjéről lesújtó véleményem van.

Ahogy a Somlón is ahányszor felmegyek a kilátóhoz, annyiszor hozok le zsáknyi ganét a sok magyar turista után. De írtam már, hogy a hegyre járó (hordott) fajmagyar melósok mázsaszám dobálják szét a műanyag ganét a szőlőben.

A médiaviszonyok nem segítenek a tisztánlátásban, de ma Magyarországon minden ötödik nő erőszak áldozata és a nők 9%-a volt már szexuális erőszak áldozata. Vagyis a mi fajtiszta keresztény szabadságunkban nő százezrei élnek együtt ilyen sérelemmel.

 

Szóval én nagyon óvatos lennék bármilyen más nációról lesújtó véleményt mondani.

 
Persze lehet,hogy rosszul vagyok bekötve és örülnöm kéne, hogy a szőlőmet fajtiszta magyarok ganézzák össze és a lányaimat, nővéreimet, anyámat és nagyanyáimat és rendes magyarok erőszakolják meg és nem migráncsok :(

Előzmény: Jocó0423 (71259)