Törölt nick Creative Commons License 2019.10.31 -3 3 215462

Egy hõs, a minõségi sajtó szerint, a karrierje zenitjén.

 

 

Ahogy az amerikai sajtobol kiderül, a palinak az nem tetszett hogy Trump egy amerikai allampolgar -Biden fiu- ellen kert vizsgalatot egy külföldi allamtol.

 

Ismereteim szerint az amerikaiak amerikai allampolgarok ellen nemigen szeretik ha mas allam barmit is vizsgal.

 

Ez a pali katona, valoszinü -de itt csak tippelek-  itt ebben a kerdesben a katonavolta meg jobban erösitette azt hogy amerikaiak ellen mas allam ne vizsgaljon. (Ami elteres volt a telefonösszefoglalo es a valosan hallgatott beszelgetes között az az volt hogy Trump Burismat mondott az anyagban meg ceg van irva, de ez egy összefoflalo, elöször nevezve van hogy Trump a Burismarol beszel, aztan meg csak az összefoglaloban hivatkozas van a Burismara mint ceg. Ez a jellegböl  adodik -mert ez egy  összefoglalo- szerintem.)

 

Hogy "hös", na ja, minden Irakban anno harcolo katona akkor "hös", a pali anno egy gyalogos egysegnel volt es megsebesült, ismereteim szerint minden olyan katona aki megsebesül egy harcban az a  Purple Heartot megkapja, a pali is ezt kapta meg, az iraki haboruban több tizezer amerikai katonanak adtak a Purple Heartot.

 

Hogy a karrierje zenitjen lenne, azt en nem tudom valojaban megitelni, de mint Lt. Col. -es mint un Stab-tiszt a rangja a beosztasa alapjan van, ami nekem eleg alacsonynak tünik, egy beosztott a stabban, es meg csak nem is a legjobb helyen levö stabban (Feher Haznal, na ja ..., ha a Pentagonban lenne, valamelyik fegyvernem stabjaban, az mar mondana valamit, de ott is egy Lt. Col. majd 50 evesen az nagy semmi. Valoszinü tolmacs csak. Minden esetre ezzel a különösen nem kiemelkedö karrierjenek vege, azt az Armyban sem szeretik ha valaki kibeszeli azt amit nem kell. A palit a demokratak befogtak, a politika eszköze lett amit nem kellett volna hagynia, allitolag a batyja ügyved es szinten a katonasagnal van, a telefon utan az ügyved batyjaval együtt irt a felettesenek arrol hogy Trump amerikai allampolgar ellen akar külföldi allam alltal vizsgaltatni. A Biden fiu nem katona, tehat a katonasagnak nem sok köze van ahhoz akkor hogy egy civil ellen vizsgalva van, hogy meg ez allitolag a következö valasztassal összefüggne a demokratak egyik! palyazojaval, az meg szintiszta politika, amiböl  -amik megiteleseböl!-  a katonaknak ki kell! maradni, tehat a pali szerintem atlepett egy hatart es mint katona a politikai megiteles területere ment.

 

Akkor amikor a telefon elött Trump vagy 10 nappal leallitotta a vagy 400 mio USD-  katonai  segely folyositasat Ukrajnanak, ami egy  amerikai fegyvervasarlasi hitel/tamogatas volt Ukrajnanak, no akkor ismereteim szerint a pali nem pampogott a leallitas ellen, azzal  hogy az ukranoknak kell a fegyver, amit nem kapnak meg Trump leallitasa miatt.

 

No, ezert kellett volna pampognia ha mindenkeppen pampogni akart, mert ez valoban a katona-temajaba tartozik azt megitelni hogy bozony az ukranoknak a fegyver kell. De ugye itt ezert nem pampogott.)

 

 

PS.: persze mas mashogy is lathathatja a helyzetet, mondjuk te mashogy lathatod.

Előzmény: 'Qanon (215453)