nyman Creative Commons License 2019.10.29 0 0 70

OFF

Semmit nem szamitott.

 

Plusz miután ez a fonok elkezdett "uralkodni", a karacsonyi buli is jo szar lett. Egy evvel korabban italfogyasztasban a karacsonyi buliban barmi belefert, ami a pult mogott volt. Itt mar ki volt jelolve harom gagyi bor - feher, rose, voros - amit egy szupermarketben is 1000 forintert megkapsz, plusz kapott mindenki egy(!) palinkajegyet. Abbol is a legolcsobb sorozatbol lehetett inni. A kaja is ubergyenge volt, gondolom a hujegyerek egy menza arszintjet adta meg. Kurvara ment a takarekoskodas ugy, hogy abban az evben tobbmilliardos sales profit(!!!) volt, amit elo is adott a beszedeben. A biznisz unit letszama meg 40-50 fo korul volt. Tehat a sz.rragasan kivul semmi nem indokolta.

 

Az erzekeltetes miatt, meg egy evvel korabban volt olyan Gokartozassal indulo "csapatepito", aminek a vacsorajan kb. 30-35-n voltunk. A ceges kartyak limitje 1M volt, de egy kartya nem volt eleg a szamla kifizetéshez. :) Mondjuk itt is volt korlat, a foetel nem lehetett 20 e/fo felett. Italnal mar nem.

 

Tevedes ne essek, a valsag alatt volt olyan karacsonyi bulink - igaz masik cegnel - ami majdhogynem batyus volt. Mindenki bedobott valamit, suttettunk egy malacot, az ajandekba kapott borokat is sokan beadtak es a nagytragyaloban megteritettunk. A cegvezetes elmonta, hogy valsag van, szar volt az ev, nincs habzsidozsi stb., de ezt mi is ereztuk.  

 

Nem sokkal ezutan felmondtam. De ebbol a 40-50 fos csapatol havonta mondott fel vki a regnalasa alatt. Gyakorlatilag 3-4 ev alatt kicserelodik a csapat. Ahogy hallom meg most is nagy a fluktuacio. Pedig jo ceg volt, amig meg nem jelent ez az idiota.

 

A kovetkezo helyemen egyutt dolgoztam a korabbi ugyvezetovel, akik az a majom rugott ki es honapokig hetente tobbszor kajaltunk egyutt. Meselt bar erdekes sztorit errol a nyomulos baromrol.

Előzmény: baculum (67)