Törölt nick Creative Commons License 2019.10.27 -5 1 4264

Vasárnap este jutott eszembe, hogy ismét a fórum oldalára tekintsek. Nem tagadom, némileg meglepett a vad reakció.

Érdekesnek tartom, hogy mindenről írtok, csak nem a tényekre reagáltok!

Vajon miért nem?

Tehát megismétlem. Az éhenhalás szélén levő új polgármesterünk havi jövedelme 596.000- Ft lesz, melyhez járul a fizetésének 15%-a, azaz 89.500 Ft költségátalány. Ez a mostani árakon 235,5 liter benzin/hó, vagyis  havonta London-Tápiószele utat tehet meg vele.

Nem reagáltok Lapos L.M. személyére, aki az irományai alapján legalkalmatlanabb személy az alpolgármesteri tisztségre. Csak az elmúlt félév írásait olvassuk el.

Érdekesnek tartom, hogy minden mögött MT személyét vélitek felfedezni. Dobos 32%-ot kapott. Nem gondoljátok, hogy a másik 68% mögött más is létezik?

Egyébként meggondolás tárgyává kellene tenni a Julianus1 felvetését.

Dobos úr  tegye már közzé a diplomáit, hiszen az állítólagos közgazdász végzettsége   jelentősen hozzá járult a győzelméhez! Lehet, hogy becsapta a választóit? Mint hírlik ez nem áll messze tőle.

Apropó! Hová lett a DISCO  videó? Vajon miért vettétek le? Csak nem szégyellitek? A szelei elit önkívületi állapotát? Akkor az is igaz lehet, hogy alig két tucatnyi slepp tíz üveg Wisky-t fogyasztott!  Az ezt követő szexpartiról már nem is beszélve

Szép jövő elé nézünk!