Sammy17 Creative Commons License 2019.10.26 -7 4 500

Egyébként magáról a Jófogásról az a véleményem,hogy szükséges rossz.

Anno ugyanúgy mint sokan mások,a vatera feltöltési díja miatt kerestem alternatívát,mert hogy itt tényleg ingyen lehet hirdetni és eladni.Persze maradtam a vateránál is,mert ott legalább a bizalmatlansági dolgokkal nincs macera és hát még mindig az a legnépszerűbb hirdetési portál.

Amikor bevetették az ingyenes háztól-házig-ot,akkor tényleg nap mint nap jött a GLS hozzám és szerencsére 1 csomag sem jött vissza,aztán ahogy kivezették,azóta talán ha 3xhasználtam. Drága termékeknél még megérheti,de bőven van olcsóbb házhozszállítási mód,pláne hogy a vaterás kedvezményemet használom itt is a vevőknél.Pszt!

Kifejezetten utálom azt az újítást,hogy meg kell adni a részletes adatokat,mert egyrészt lelassítja a feltöltést,másrészt olyan baromságok vannak benne,hogy elgondolkodok,nem-e egy 10 évesre bízták a feladat kidolgozását.

Harmadrészt én minden mért adatot,színt,állapotot,stb. eddig is leírtam a leírásba és így is rákérdeztek,tehát az emberek nem olvasnak,tehát felesleges az egész.Ha jól működik a szűrő(sose próbáltam),akkor még kifejezetten káros is lehet sokszor.(egyik kedvenc márkám tőlük a Rebook :D ) 

Az ügyfélszolgálat tényleg katasztrófa,bár sokszor inkább hagyom a fenébe az írkálást.Ha visszadobnak egy hirdetést,akkor próbálkozom később,amikor a hülyébbik munkatársnak lejár a munkaideje,általában ez beválik,később csont nélkül átmegy.

Amit nem szeretek még,hogy netes képet nem lehet feltenni.Nyilván ha csak az van,akkor jogos,de ha van minden oldalról lefotózott képem a termékről,de mivel új,nem szeretném megbontani a csomagolását,akkor miért nem lehet mellette egy jó minőségű netes kép is?Így is látható,hogy a termék a tulajdonomban van,csak a vevő közelebbről is meg tudja tekinteni.

Néha egyébként ez is átmegy a rostán,úgyhogy azért rendre próbálkozom... : )