MrJones512 Creative Commons License 2019.10.24 0 1 131

Gábor Szabó Követem 15 órája

 

SZÉLSŐSÉG

 

Ha van a társadalomnak nagy és erős közepe, akkor elfér mellette pár szélsőség. A nagy és erős közepet tökéletesen láthatóvá tette október 23. Annyi ember gyűlt össze ünnepelni a demokraták gyűlésén, hogy a fele egyszerűen nem fért be az amúgy hatalmas városházi parkolóba. Alsóhangon tízezren voltunk, felszabadultan, magabiztosan. A Zeneakadémián közben üres széksorok előtt haditanácsot tartottak az öltönyös fasiszták diktátoruk vezetésével, ötven nyilas jutott a Nagykörútra is. Meg a Bedezsóti. És ennyi.

Szoktátok kérdezni tőlem: jó, győztünk október 13-án, de mikor lesz végleg vége O1G vészkorszakának? Erre csak annyit tudok mondani: rövidesen. A diktátor már erősen hátrál, nem nagyon meri a nyilvánvaló többséget tovább hergelni. Pártja szétesőben, a háttérben folynak az átállási kísérletek, vádalkuk. Rothad az egész, hogy mikor esik szét: nem tudom. De az meglepne, ha ki tudnának tartani 2022-ig. Most pár hónapnyi türelmet javasolok mindenkinek.

Fontos, hogy a polgármestereink ténylegesen birtokon belülre kerüljenek. Kitakarítsák a fidesznyikeket, hogy demokrata szakembereket vigyenek a helyükre, feltárják és nyilvánosságra hozzák a rahedli narancsrablás kétségbevonhatatlan bizonyítékait. Alapvetően változott meg a helyzet: ismét otthon vagyunk a saját hazánkban, a mieink kormányozzák a legerősebb városainkat. És erre a hatalmas erőforrásra szükségünk is lesz nemsokára. Hogy pontosan mikor, és mire, azt csak sejtem, de tudni nem tudom. Egy dolgot azonban igen: mi vagyunk a társadalmi közép, ők meg már csak szélsőség.

 

KÖZTÁRSASÁG!

 

Kérem, terjesszétek

 

Tuareg