A ló túloldala Creative Commons License 2019.10.24 0 0 40957

Az is indexes sport, hogy teljesen hülyének állítjuk be a másikat, és veled kapcsolatban néha én is kísértést érzek ilyesmire..

 

Több amerikai űrhajó projekt is van folyamatban a NASA pl pont most rakta be az Artemisbe az első hajtóművet. Ezek mind nulláról indított projektek, naná, hogy fejlettebbek sok szempontból mint a hidegháborús szojuz mai klónjai. Ennek ellenére a szojuz még mindig messze a legmegbízhatóbb és az amerikai rakétákhoz képest drágának sem mondanám. A NASA épp további helyeket bérel rajta, mert az amerikai "szuper minőségű és nagyon hájtek" programok csúsznak.

(bakker ülj már be egy dodge-ba egy VW vagy egy toyota után)

 

Ja, beülhetsz egy Teslába is, de nem a 70.000$-os fogja kinyírni a rosznyeftyet arra mérget vehetsz, a másik meg eléggé tré lett minőségileg. Még valami, 2017-ben több mint 270 millió autó volt csak az usában. Van fogalmad róla mi történne az amerikai elektromos hálózattal, ha hirtelen rákötnél ennek csak az 1%-át kitevő 2,7 milla elektromos autót és ezek hirtelen megpróbálnák több száz amperekkel "gyorstölteni" magukat?

 

Ja a fizika nem brossúrákból működik, nem lesz az az átállás (sajnos) olyan gyors mint ahogy azok képzelik akik szerint az áram a konnektorból jön.

 

 

Előzmény: etomcat (40955)