Kód 001 Creative Commons License 2019.10.22 -2 6 215298

Vidáman indult a reggel:

 

https://index.hu/kulfold/2019/10/22/orban_viktor_donald_trump_talalkozo_ukrajna/

 

Olyan gyöngyszemek...csak kapkodom a fejem.....:)

 

Lássuk:

 

Amerikai lapok szerint Orbán is Ukrajna ellen hangolhatta Trumpot

 

harsogja a föcim. Már meg is van a szereposztás: gonosz Orbán, szegin Ukrajna, befolyásolható Trump....de lássuk csak a továbbiakat:

 

"Erről ír a szintén amerikai Washington Post is, amely szerint Orbán mellett Putyin is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Trump egy menthetetlenül korrupt országként gondoljon Ukrajnára,..."

Helyben is vagyunk. Tehát valójában Ukrajna egy virágzó, modern tiszta demokrácia, csak a gonosz Putyin-Orbán tandem befeketítette ezt a bátor és tiszta országot.

Érjük, ugye?

"Azt már a Washington Post írja, hogy George Kent külügyi helyettes államtitkár egy múlt héten, zárt ajtók mögött tartott megbeszélésen vallott arról, hogy Orbánnak és Putyinnak milyen szerepe volt abban, hogy végül Trump július 25-én felhívta Volodimir Zelenszkijt, és azt kérte beszélgetőpartnerétől, hogy indítson korrupciós nyomozást az elnökjelöltségre pályázó demokrata párti exalelnök, Joe Biden fia ellen ottani üzleti ügyei kapcsán. "

Tiszta sor. Ukrajnában virtigli nácik masíroznak, holokauszttagadók parádéznak vezetőkkel, az ország megtérdelt, naponta érkeznek hírek a korrupciós mocsárról, a Biden család botrányos ügyei csak hab a tortán:

 

de a gonosz Putyin és Orbán tehet arról, hogy Trump nincs túl jó véleménnyel erről a fertőről.

 

Monnyanak le!