Varek1 Creative Commons License 2019.10.21 0 0 92676

Ki mondta ,hogy normális ?

Anno kb.  11 -12 éve a majd a szomszédban  … a Dagálysétány lakóparban árultak hasonló,  na mit is mondjak ? Kis   'icsányi lakásokat. Elmentem egy mustrára   mint kisérő. Az eladó -közvetítő hölgy  állandóan próbált terelni,  mindig másról beszélt mint amit kérdezetünk.  Végül annyira elfajult a dolog, hogy a melegebb éghajlatra küdtem a hölgyet. Végül is az én pénzemről volt szó.. az egyik lányomat akarták csőbe húzni.

A bili a fűtésnél borult ki. Kérdem mennyi a fűtési költsége egy  40 nm -es lakásnak , Először nem tudja, majd mondom a tervező csak csinált egy előzetes becslést  .. nem tudja.

Majd hogy annyi a fűtés amennyi a gáz ára.

Mondom a gázt a  fővárosi gázművek csak szállítja és a gázért vizet a vevő. De a gázból kazán és radiátorokkal lesz  /fűtésihőenergia , nem mindegy milyen áron.

Tehát a tiszteséges felelet az lett volna  - nem tudom, de majd utána nézünk.

Tény hogy szegény bemutatónak ezer hülye kérdésre kell felelnie naponta. 11 éve munkanélküliség volt, akkor érhető, de ma amikor sok a munka , ha a hülye főnökök   a tájékozatlan kollégákat küldik a front vonalba.. a front harcos felmonhat.

Más .    az eladó vagy annak megbízottja mondja ez az utolsó lakás , nem kell azért az ilyeneket komolyan venni.

Előzmény: Draganovic (92673)