advocatusdiaboli Creative Commons License 2019.10.20 -2 1 127327

Blabla. Mellébeszélés.

Nem vagy képes kibökni azt, amit legalább Jablonka hívőként is képes volt: NINCS BIZONYÍTÉK. Semmi.

Így marad a hit, marad azt, hogy belemagyarázod a vélt természetfelettit dolgokba, bármibe - amibe csak bele tudod magyarázni. 

"Szerintem képes vagy az internetet olyan módon használni, hogy hamar megtaláld a számodra legmegfelelőbb helyet, ahol természetesen teljesen más hozzáállással részedről, kaphatsz segítséget."

Szerintem meg üres bullshitnyomatás helyett egyszerűen betehetted volna egy/több ilyen helynek a linkjét - de nem teszed, mert pontosan tudod, hogy azok ugyanilyen habókosok által eluralt, valójában semmit sem mondó, semmit sem igazoló bolondbálok... Nyilván van az egyszerű embereknek az a köre, ahol jól elsütheted ezt a stílust, ahol a választékos és dagályos semmitmondással le lehet őket hengerelni, ahol újra meg újra el lehet ugyanazt a semmit érvként sütni, pusztán picit átfogalmazva - és elég tufák szegények, hogy ne vegyék észre: ugyanazzal a szeméttel etetik őket folyamatosan... De itt ez nem jött be, nagyon sokadszor is csak azt tudom mondani, hogy ha lenne bármi, akármi, a lehető legapróbb szilánkocska is a kezedben - már kitetted volna az asztalra régen. De a kezed üres...

Amúgy nyilvánvalóan érdekel a téma, és igen, várok bizonyítékot. Persze tudva, hogy nem fogom sosem megkapni... De amúgy részemről ez sokkal inkább lélektani tanulmányút - aminek nem is eredménytelen...

Előzmény: Törölt nick (127324)