TonyBrasco Creative Commons License 2019.10.20 -3 0 513

A Lélekcirkusz nekem bejön, de tény, én sem hallgatom, mint ahogy amúgy már Magdit sem az utóbbi időben, de ennek más okai vannak.. 

Az albumon pont a már korábban ismert dalok azon verziói nem tetszenek, más hangszerelés, más ritmika, stb... de az új dalok között párat többször meghallgattam...  Pl. "Boldog aki...", "Milyen jó lenne"... A "Ne eressz el!" pedig pörgős, popos, rockos, kifejezetten üdítő...

 

Az Aduászon is van pár jó dal, de nem hallgatom nagyon azokat sem... Az, hogy csak Szakossal dolgozik meg érdekes, nehezen emésztem, Madis korszakot zeneileg jobban kedveltem...  ...ezért is inkább Ákost hallgatok a magyarok közül, már amikor hallgatok... Nála is pont azok a dalok jók és jönnek be, amit Madi csinált.... Na de az ok inkább az, hogy sok esetben más előadókat figyelek már inkább, nem azért mert jobbak, egyszerűen mások, másban jók és emiatt kicsit a fókuszom is átállt.. Persze fél szemmel és füllel mindig Magdin vagyok, hátha hoz még nekem valami nagyon szépet és jót, újat már szerintem nem fog... de attól tartok szerintem idővel kezd majd háttérbe vonulni magától is.

Előzmény: ysu (511)