Borsos04 Creative Commons License 2019.10.18 -3 0 512

Nem is tudom, mit gondoljak erről az új klipről. Egyrészről persze jó az ötlet, és megható is valahol, de mégsem érzem hitelesnek. Mintha eldöntötték volna, hogy most valami nagyon igazit, és meghatót hoznak össze, mégis nekem kicsit mű és izzadtságszagú lett a végeredmény. A spontán jelenetek még jók is lennének, de a körítés elrontja. Nekem nehéz elhinni, hogy fülig sminkben, magas sarkúban és elegáns utazótáskával száll le a vonatról Magdi, ha Kishegyesre érkezik. Vagy hogy szép hosszú ruhában illegeti magát a síneknél, és szintén magas sarkúban ugróiskolázik. Ez hiteles? De ha ez a valóság, akkor nem szóltam. :)) Az egyetlen igazán hiteles, és nem megjátszott pillanat az, amikor az édesapját mutatják. Sajnálom, mert lehetett volna ebből egy igazán valósághű, és természetes klipet alkotni, szerintem ez nem az.

Ettől függetlenül azért azt gondolom, hogy még mindig egészen más szinten van, mint sok mostani gagyi magyar klip és zene, csak hogy én nem ezekhez mérem Magdit, hanem ahhoz, aki egyszer volt, és aki lehetne... Úgy látszik, megelégszik annyival, ami most van.

A Hold On Me egy kellemes meglepetés volt, mást nem is hallgatok tőle mostanában. És néha én is nosztalgiázom a régi felvételekkel. :)

A Lélekcirkuszt meghallgattam, de maradandó nyomot nem hagyott bennem, csak azok a dalok tetszettek, amiket már eddig is ismertem.