Homo mirabundus Creative Commons License 2019.10.18 0 0 68022

  Nem érdekelnek az ükunokák, még a dédszüleik sem, ez az én krokodilom:) Ha két-három idényt már túlélt, a szórásvédő miatt sem idegelem majd magam, annyi idő alatt úgyis jön az újabb típus, valamint akkorra már olyan lesz, hogy gondolkodóba ejtheti az embert, mint a koszos cigógyerek:).

  Amúgy sztem pár plusz deka plasztikba nap végére sem rokkannék bele, hacsak nem etetik meg velem: a síkok feszültségmentes, gömbölyített illesztése megnyugtatóbb lenne, egy-két plusz borda stb. Szóval semmi extra, még forintban sem. Megint jöhet, hogy "...tudják ezt jobban a mérnökök." A lifegést viszont én látom, meg az alaktorzulást, amikor vágja a damilt:(. Ne felejtsd, hogy tízezres árú kellékről van szó!

 

  Csak a Stihl leszoktatott attól, hogy a cuccuk lelkivilágára munka közben is kelljen figyelnem, aztán látom ezt. Mert adódhat, hogy reccsenősre sértődik olyantól is, ami a gépnek említésre sem méltó feladat, ráadásul én leszek kétbalkéznek kikiáltva. Tudod mit? Nem nézek majd oda:)

  

  A harangöntő viszont jó ötlet, néhány faluval odébb működik is egy. Hátha van mit lepucolni a műhely végében, az ilyen helyeken szokott lenni:)

Előzmény: Rőth Sándor (68020)