BZoltan Creative Commons License 2019.10.17 0 0 70946

Itt nem arról van szó, hogy igazam van-e avagy sem. Én ezt hallottam és olyan forrásból aki nem érdekelt ilyen témában kamuzni, ahogy nekem sem érdekem. Az érintett jött, írt sok pszichedelikus badarságot, de a konkrét témát érthető módon kerülte.

Tényleg és őszintén sajnálom, ha itt és pont tőlem kell megtudnia, hogy úgy amúgy a felszopó viszhangkamrán kívül bizony ilyen dolgokat mondanak róla. Amúgy ez is egy bőven 6-8 éves sztori.


Ez van, ez történik ha a valódi, nyílt és egyenes borsajtót felváltja a felszopókórus akik soha nem kérdeznek rá semmire és így soha nincsen lehetőség magyarázatot adni az ilyen hírekre.


Ahogy az is gáz, hogy lejön 3-4 felszopó blogposzt úgy, hogy meg sem említik, hogy a borász az bizony a borvidék legkártékonyabb, közpénzkazán, fostalicska cégnél igazgató... annál a cégnél aki első kézből felelős azért, hogy ilyen botrányosan gáz felvásárlási árak és gyakorlat van a borvidéken. De én értem és tudom, hogy a magyar boros közélet vastagon leszar mindent... ha fincsi a bor és jó dumája van a borásznak akkor elnéznek bármit. Nem hiába vagyunk következmények nélküli ország. Nálunk bármit meg lehet csinálni... b-á-r-m-i-t ...

Előzmény: Hepci (70941)