Mister V. Creative Commons License 2019.10.17 0 0 16932

Vivishine fényesítő tapasztalat:

 

Vegyes tapasztalataim vannak.A catsuiton egy vékony olajos jellegű filmréteget képez száradásig, ám egyenletes.

Fénye inkább matt fény, tehát aki a tükörképét akarja benne látni, annak nem ez a szer kell, de ha egy buliba menne csak le, oda a félhomályba több, mint tökéletes. Megközelíti a lycra/shiny nadrágok fényét.


Ugyanabban a vízben 5 perccel később 1 pár kesztyűt is átmostam, ami már sokkal mattabb lett, de az alap mattságától persze fényesebb.

Ezután 1 pár zokni is át lett mosva a vízben, de azt el sem kezdett fényesedni, azaz a szer igazából 1 átmosásra alkalmas (lehet az idő múlása is számít).

Durván 2L langyos vízhez egy fél kupaknyinál picit több Vivishine került. 3-4 perc "kézi mosás" után már mindenhova jutott az anyagból és szép fénye lett.

Önmagához valóban nem tapad, öltözés szempontjából még nem próbáltam.

 

A kesztyűk ujj részét jobban befogta, mint a szárát, ebből gondolom, hogy a reakcióideje korlátozott az anyagnak és nem az olajos jellegű részecskék fogytak el, mivel a víz felszínén enyhe szivárványosan még olajosnak tűnt, ám az már nem fényesített semmit.

 

Tapintásra picit zsíros a latex száradásig, illetve nagyon vékony filmrétegben utána is, de gondolom puha ronggyal áttörölve jobb lesz.

 

A szilikonspray vagy egyéb 2-3e Ft-os mini flakonokkal szemben nagyon olcsó. Durván 10eFt fél liternyi anyag, ám ebből nem egész 1 kupaknyi 2-3ml elegendő volt egy teljes catsuitra.

Természetesen ki kell tapasztalni az adagolást, mert írták is, hogy a túl sok szer olajos felületet képez, illetve foltos lehet az anyag.

 

Ami számomra nagy pozitívum, hogy mindenhol rendesen befogta, egyenletes a fényessége, nem ragad, nem olajos tapintású, szagtalan és ilyen adagolás mellett ár-érték arányban megéri. Szer még akkor is marad, amikor az anyag már elöregszik.

 

Persze a 25-26-ai fétis/BDSM partira még 1x beáztatom és meglátom, van-e eredménye... ha nincs, a kesztyűk, zoknik legalább fényesek lesznek, mert együtt áztatom, nem egymás után.