Elminster Aumar Creative Commons License 2019.10.17 0 3 976

"Ateistákkal és monoteistákkal nem vitázom itt."

 

Maradjunk annyiban, hogy te nem is vitázol senkivel a világon, mert te meg vagy győződve a magad világraszóló zsenialitásáról, ezért csak KINYILATKOZTATSZ az ilyen fórumokon, és szórod kéretlenül az "önjelölt bölcsességedet", mint majom a lisztet.

 

"Le vannak a hozzáírásaik tiltva nálam."

 

Na? Mit mondtam?

Ha mindenki le van nálad tiltva, akkor te NEM VITÁZOL, te csak írod kéretlenül a kinyilatkoztatásaidat. Na ezért rühell mindenki a fórumon, azok meg pláne, akiket offline zaklatsz személyesen...

 

 

Maradjunk annyiban, hogy az "ateizmus"-nak van valódi definíciója, és ahogy a wikipédián is megtalálható megfogalmazása írja, a te állításaidból egy árva büdös szó nem igaz az "ateizmus"-ra:

 

"Az ateizmus az Isten, istenség vagy más természetfeletti lények létezésébe vetett vallásos hitet elutasító eszmei irányzatok csoportja. Nem egyetlen, homogén ideológia, hanem számos különböző eszmei irányzat összessége. Szűkebb értelmezések szerint ateistának a természetfeletti lények létezését kifejezetten tagadó ideológiák tekintendők. Tágabb értelmezések szerint ide tartoznak a természetfeletti létezését elutasító, de ezen meggyőződésének hangot nem adó, illetve a kérdést nem eldönthetőnek tartó (agnosztikus) vagy a kérdéssel egyszerűen nem foglalkozó egyéb ideológiák is." (https://hu.wikipedia.org/wiki/Ateizmus)

Előzmény: ErkölcsTan (967)