Törölt nick Creative Commons License 2019.10.17 0 4 126

Ez nagyon alkati dolog. Ha nem érzékeny rá, ha fél hogy fájni fog, vagy nem okoz neki örömöt, akkor én nem erőltetném. Csak azért, hogy nekem jó legyen, ne csinálja. Szerintem csak akkor érdemes ilyesmibe vágni, ha mindketten tudjátok élvezni. Ha ez a vágyad, keress olyan lányt, aki igényli.

A mi esetünkben az volt, hogy engem is izgatott mindig a lehetőség. Imádom a fenekét, szerintem nagyon guszta a popsilyuka, mindig is szerettem volna megdugni. Már a kapcsolatunk kezdete óta, folyamatosan foglalkoztam vele. Nem nagyon beszéltünk róla, csak úgy szeretkezés közben adta magát a dolog. Apró dolgok: egy-egy puszi oda is nyalás közben, kis  simogatások, "véletlenszerű" döfködések behatolás előtt. Aktus közben az ujjammal matattam a célterület körül és mint ahogyan itt mástól is olvastam: amikor már közel volt az élvezéshez, akkor be-be csúsztattam valamelyik ujjamat. Ez változó eredményeket hozott. Volt amikor visszavetette az orgazmusát és volt amikor sikítva élvezett el. Ez a mai napig így van nálunk, van amikor nem lehet megdugni a popsiját, mert nem jó és van amikor látom, hogy mennyire élvezi.

Az első eset is úgy volt, hogy (nagyon emlékszem rá, mert iszonyúan meglepett) valahonnan késő este értem haza. Inkább hajnalban. Nem akartam zavarni, hagy aludjon, ezért a másik szobában feküdtem le. Fáradt voltam és amikor már majdnem elaludtam, egyszer csak átjött és odabújt. Pucér volt, úgyhogy tudtam, hogy szexelni fogunk. Finoman szopni kezdett és hát lehetek bármilyen fáradt, ő tudja, hogy ezzel nekem mindig lehet kedvet csinálni. Lett is kedvem, úgyhogy mikor már jó keményen állt, nemes egyszerűséggel hátat fordított nekem és oldalt fekve rátolatott a farkamra. Éreztem, hogy nagyon nedves, szuper volt. De aztán pár pillanat múlva lecsusszant rólam és ugyanabban a pozícióban a lába közt hátranyúlva a popsilyukhoz igazította a makkom. Annyit mondott talán, hogy "óvatosan", de végül is ő csinálta, én csak ellentartottam. Aztán persze egyre erőteljesebben tolhattam és elég hamar el is élveztem.

Valóban klassz dolog, amikor a párod mindenét odaadja. Nekem főleg lelkileg ad sokat, maga a tudat, hogy teljesen átadja magát nekem. Valljuk be a popsi önmagában száraz, számomra egy kellemes, nedves punci nagyobb gyönyört kínál - de hát nem vagyunk egyformák. Sok sikert nektek is.

Előzmény: Nagyfaszu19 (119)