Octi19 Creative Commons License 2019.10.14 0 0 5319

Az autó értékéhez képest az ilyen beruházások már nagyon nagyok, mint ahogy előttem is írták egy szett lámpatest 120-130 ezer állítómotor nélkül (!) és ez egy reálisan 7-900 ezer forint értékű autónál már nagyon meggondolandó.

 

én is hasonló cipőben járok. Most néztem át az autót, mert műszakis lesz egy hónapon belül és elég elszomorító a helyzet. Van egy minimális lógás kormány irányban a bal oldalon ami valószínűleg a belső csukló ami nem cserélhető csak a komplett nyomtávrúddal. (valószínűleg nem lesz olcsó...) Ha még most át is megy a műszakin (bal alsó gömbfej porvédője szakadt, de még nem lóg) akkor legközelebbre a lengőkarok is cserések lesznek (acélöntvény)

és akkor még olyan apróságok is vannak, mint az olajleeresztő csavar helyén a menetbe többet nem lehet csavart tenni ha a mostanit kiveszem, szóval ezt is vagy menetfelújítóval vagy nagyobbra fúrással kell kezelni, a fékeket is újra kell rakni elől... meg ami még addig előjön. Ez így mindenestől már könnyen elérheti a fájdalomküszöböt, pláne egy 18 éves autónál... bármennyire is egy AUDI.

Előzmény: Stetten (5316)