Törölt nick Creative Commons License 2019.10.14 0 0 108232

Talán, mert Vágási Feri soha nem sütött mézeskalácsot, ellenben az simán belefér, hogy valaki Nemcsákkal, Vágási Feri alakítójával akar valamit csinálni?

Azt akarom ezzel mondani, hogy a legtöbb "kívánság" azért baromság és álságos, mert a színészt azonosítja a szerepével (Csűrös Karola miért is tudna kerámiázni?) Teljesen érthető lett volna, ha a gyerek mondjuk meg akarja nézni a Szomszédok forgatását, netán kis szerepet is kapni, vagy hogy ő legyen a csapó vagy csak simán beszélgetni a színészekkel....

Az is oké még, ha meg akarja megnézni Etus lakását élőben (na jó, az semmi szinten nem érthető, ha egy kisgyereknek pont Etus a szimpatikus a sorozatból), de miért akarna bárki Csűrös Karolával kerámiázni? (akkor már miért nem inkább a korban hozzáálló szereplők fogják meg? Egy gyerek tényleg a nyugdíjasokra gerjed? Netán nincs nagymamája? De akkor is miért pont Etus kell neki?

Ez is olyan katyvasza a valóságnak és a fikciónak, mint a teleregény. Mert azt elhiszem, ha a gyerek Donald kacsával akar találkozni meg a  Jégvarázs Elsájával (elnézést, nem vagyok már képben a mesehősökkel) De mitől lenne ekkora mesehős Etus vagy Taki bácsi?

Jó, nem mondom, hogy nem lehetett olyan elvetemült kisgyerek, aki a kettőt nem tudta megkülönböztetni, de nem biztos, hogy a színész és a szerep ilyen összemosását a tévének szervezetileg támogatnia kellett. (mert hogy aztán innen indul az, hogy a gyerek nem jön rá, hogy a mesehősök nem igaziak, nincs télapó meg húsvéti nyuszi, hanem ebből van aztán az Isaura felszabadítás, a Szabó néni számonkérés meg ahogy itt is írta valaki nagyon régen, hogy Frajt Edit annyira undok volt Juliként, hogy tuti egy undok picsa irl, mert különben nem tudta volna eljátszani....

Előzmény: Generic Jingle (108231)