Bromhold Creative Commons License 2019.10.13 -1 2 215213

Talan a következöket meg megjegyeznem, mert eppen most futottam at a SPON-hireket, es olvasom ott egy cikkben, hogy Zelenskij  nem mindenkeppen szereti allitolag a kritikus mediakat  >

beide mögen kritische Medien nicht unbedingt. ... ( a masik Trump)

 

Nem ertem hogy miert van a SPON/Spiegeltöl ennyire vagva Zelenskyj, es sosincs kihagyva hogy ne legyen Komikernek nevezve, holott szinesz volt, es a komikus/Komiker annak van egy negativ tonja, hiszen lehetne humoristanak is nevezni, Hofi Geza az komikus volt, nem humorista?

 

Es mi van Reagannal? Az meg szinesz volt mielött Kaliforniaban a politikai palyara ment volna, vagy Schwarzenegger, aki szinten szinesz volt.

 

No:

Azon morfondiroztam itt ahogy a tartalmadat olvastam a pontokban, hogy nagyon nagy különbseg van az USA-politikai elet es stilus stb között meg az europai között is, es meg Europaban is különbseget tennek a szazazföldi es a brit szigeti között.

 

Itt ez a Biden eset, es ahogy latom Biden valoban egy nagyon okos ember, a külpolitikaban nagyon benne van, de mintha az egy USA-hagyomany lenne, hogy meg hivatalban leves alatt a csaladtagjaikat beviszik különfele posztokba, ahol a penz döl, es hatalom is van.

 

Ott van Kerry, az is ahogy ujabban olvasom, a csaladtagjait (pedig a csalad vagyonos!) az is ide-oda tette.

 

Ott a Clinton clan (H. Clinton meg a lanya is), aztan mostanaban olvastam hogy a Biden fiu egy UN-Vilagelelmezesi Szervezet-USA-lerakatanak a feje, tehat egy  duplafenekü hordonal van, hiszen sok USA-gabona/mas elelmiszer megy az ehezöknek, tehat ezzel az amerikai termelök vannak segitve,

 

Mintha a nepotismus egy ismeretlen fogalom lenne az USA-ban, de amikor Közep/Kelet-Europara pillantanak, akkor hirtelen emlekeznek a szora.

 

Vagy a Bush csalad.

 

PS.: az van meg a cikkben, hogy holnap megint tüntetni fognak Zelenskij ellen Ukrajna szerte, azert mert ezt a Steinmeier-formatumot elfogadta.

 

Kik azok -milyen parttol vagy milyen szervezestöl- akik tüntetni fognak?