navigátor50 Creative Commons License 2019.10.13 0 1 150422

 

Vaki/-k/nek célja lehet lejáratni a mindenkori erőszak-rendfenntartó szervezeteket és azok irányítóit. Tehát bomlasztani az éppen fennálló állami-politikai rendszert. Nem szokatlanok az ilyen próbálkozások. Mindig vannak vevők a rémhírekre.

 

Kérdés lehetne:

 

Anno, mi oka volt Bánó Andrásnak hazudni a Teller Ede-féle képzelt riportot? Mi oka volt Frey Tamásnak hazudni a magyar politikusra pályázó moszkvai bérgyilkos sztorit? Kinek állt érdekében végighaknizni a világsajtót a magyar rendőr esetével, aki "a vasúti sínekre lökte a menekült anyát a csecsemővel"? Stb.  Hírbe kellett hozni egy rezsimet, politikusokat. Visszanyalt a fagyi!  

 

Hazudni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen - csak úgy érdemes! Ehhez is tehetség kell, elő kell készíteni, meg kell szervezni. A titkos szolgálatok általában értenek az ilyesmihez. Abban már lenne fantázia, ha azt hazudná az okoska, hogy Ahmed H. a magyarok ügynöke, provokátor volt. 

 

Nem életszerű, hogy egy járőr besorolású egyén betekintéssel bírna a titkos akcióba. Akárki is van a háttérben, ez egy fércmunka, a reakció pedig csak ujjgyakorlat. Ha az ellenfél csak erre képes, akkor nincs nagy baj!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: 1v16masina (150418)