DJ Szegecs Creative Commons License 2019.10.12 0 0 108221

Ma annyit sikerült megtudnom egy beszélgetés során, hogy nem volt állandó helyszín. Amennyiben rendelkezére állt kellő mennyiségű, külső helyszínen felvett anyag, akkor egyáltalán nem is volt beltéri felvétel. Ha viszont nem sikerült "elég kívánságot teljesíteni", olyankor kerültek be a dalkérős, slágerlistás, labdadobálós, stb. (lényegében időhúzó) részek, amelyeket beltérben rögzítettek. Ezek pontos helyszíneire sajnos nem emlékezett a beszélgetőpartner. 

Alaposabban szemügyre véve a képeket, úgy tűnik, nem is mindig ugyanott vették fel.

  

Ennél a résznél látszik, hogy párhuzamosan vannak a széksorok, a soronkénti elválasztófalak teteje fehér, rézcső "kapaszkodóval".

 

 

Egy másik részben már lakkozott faborítás van az elválasztó falakon, és nincs rézcső.

 

Emlékszem ugyanakkor olyan beltérre is, amiben az egész nézőtér félkör alakban volt berendezve, és a négyesével rakott fotelek 1-1 függőleges fallal is le voltak választva egymástól, amolyan box jelleggel.

A neten hozzáférhető művházas, színházas nézőtéri fotók egyike sem hasonlít a fentebb bemutatottakra, úgyhogy nem kerültem közelebb a megoldáshoz.

Viszont felhívnám a figyelmet az objektív elé helyezhető star filterre, amely hatására a pontszerű fényforrások csillagszerűvé váltak. Népszerű volt ez a korszakban, pl. a Friderikusz Show-ban még a '90-es évek közepén is nagy szeretettel használták...

Előzmény: F1 Hierro (108220)