Hepci Creative Commons License 2019.10.09 0 2 70796

Én nyilván másképp csinálnám, de nem véletlen, hogy nincsenek politikai ambícióim. :)

Az a politikus, aki a morált rombolja és nem a közjót szolgálja, hazát árul, pontosabban tönkreteszi a hazát, akkor is, ha nem idegen hadsereg tartja hatalomban. Ez igaz volt Gyulára, Megyóra, Fletóra, és mostanában már OV-re is.

Például azt gondolom, hogy - választási helyzet ide vagy oda - a Legnagyobb Blutyozidusznak itt sürgős teendője lenne most.

Valami ilyesmi:

- Drága Zsoltom, éppen pár hónapja tettem kísérletet egy újabb, elképesztően nagyszabású definíció, a "keresztény szabadság" bevezetésére. Nem erre gondoltam, amit most műveltél, tehát csomizd össze kicsiny cókmókodat a városházán és köszönj le még ma! Természetesen azért még kedvelünk téged, ha kicsit pihentetted a farkad és nem szerepelsz újabb videókban, pár év múlva - Jóskabácsi javaslatával összhangban - kinevezünk nagykövetnek Bangladeshben, vagy esetleg Zimbabwéban. A fiadat addig is felvesszük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közpénzügyi Tanszékére docensnek, hogy ne kelljen abban a kínos offshore cégben munka nélkül jövedelmet kapnia, amit kiszúrtak a libsibibsi újságírók, vérben edzett nemzetünk ősi ellenségei.

Előzmény: Törölt nick (70791)