akkurátus82 Creative Commons License 2019.10.07 0 0 68659

Ó, remek, köszi, akkor pláne tojok rá. Eddig azért volt bennem minimális félsz, hogy egyszer csak szétreped majd teljesen...  de annyira minimális mennyiséget enged el, hogy betonon nem is látszik. Nem is tudnék róla, csak ugye váltócsere után alákartonoztam. 

Aztán kezdem keresni, mint a vadászkutya, hogy mi a tosz, mert pár nap után az egyértelmű volt a kartonon, hogy ez bizony valahol folyik, de akkor csak annyi lett meg, hogy termosztátháztól jön.

Ez nagy csalódás volt, mert laza bilincsben, vagy repedt csőben reménykedtem, amit majd jól megmókolok 1 perc alatt. Váltócsé után pont esélye nem volt, hogy a termosztátház érdekeljen... mostanra meg már, hogy látom mennyire sok idő, mire a maxról eléri a tágulási tartályban a minimum szintet a fagyálló inkább csak zavar, mint érdekel. A vételkor tudtam, hogy ez nem az az autó, amit érdemes 100%-ra javítani.

Ezt használni kell.

Amire nekem kell arra meg jó... de egyébként is 8 zsák csemperagasztót elhoztam úgy, hogy az anyósülésen volt 4 zsák, előtte 2 zsák, a csomiban meg 2 zsák. Így simán, hibásan is még többet is el tudtam volna hozni. Persze az nem normális, hogy ha beteszel 100kg-ot a csomiba akkor már beleérhet a gumi a sárvédőívbe bukkanónál, de együtt tudok vele élni. Nem oda kell pakolni. Nem akarok 3 felnőtt embert vinni hátul.

Szóval ... az is így marad.

 

Előzmény: francecoupe (68658)