JbRoland Creative Commons License 2019.10.04 0 0 70396

Üdvözlök minden Kedves fórumozót!

Új vagyok itt,és azért regisztráltam ide mert egyrészt szeretem a régi kerékpárokat és egyéb veterán járműveket is,másrészt fotó formájában megmutatnám az alkotásomat illetve ha találnék rá érdeklődőt meg is válnék tőle.

A szóban forgó kerékpár egy 1953-as RM Túra ffi bringa.A vázszám alapján az mgyvk-n lőttem be az évjáratot.

 Teljes festés, csíkozás és full felújítás történt a kerékpáron.Igaz nem minden hiányzó alkatrésze lett eredeti tipustisztával pótolva de próbáltam ezeket korhűekkel megoldani.A nyergen lévő "pót" üléslap csak azért lett rátéve ha kint marad véletlenűl akkor ne az alatta lévő(nyilván már időjárásra érzékenyebb állapotban lévő)eredeti nyereg ázzon el.

A kerékpárra feltettem egy nagyméretű táblát(természetesen roncsolás nélkűl bármikor levehető)mert gondolkodtam abban hogy "cégér"lesz de később erről letettem.

Helyhiány miatt szabadúlnék meg tőle.igazából a felújítás menetét élveztem,szivesen eladnám olyannak aki lát benne fantáziát.

A kerékpár Jászberényben van,kipróbálható.Csere viszont nem érdekel semmire és sajnos a szállításban sem tudok segíteni.Mivel nem vagyok túl jártas a veterán kerékpárok értékét illetően így gyakorlatilag bárkitől elfogadok ajánlatot vagy értékbecslést.

A befektetett munka és költségek miatt én olyan 50.000 huf környékére gondoltam,ha ez irreális akkor szivesen fogadom az építő jellegű kritikát.

Nos,ilyenre sikerűlt a gép,nem vagyok profi de lelkes amatőr ezt kérem a végeredménynél figyelembe venni:-)

Érdeklődőknek szivesen adok mail címet vagy akár tel.számot is.

Szép napot!Üdv.:R!