SULEICA5 Creative Commons License 2019.10.03 -2 11 215143

Nem szokványos Trump -szózat, a szokásos helikopter hajtóműzajjal

 

https://youtu.be/rLdqhpsrbUE

 

Közben tegnap és ma Kijevben Porosenko utcára hívta az övéit. A C14 radikálisok is csatlakoztak hozzájuk. Azt harsogják , hogy soha Steinmeier-terv , mert az igazából Putyin -terv, csak Lavrov lediktálta a Majdan -fiaskó után megszeppent Steinmeiernek.

Porosenko szerint, a Donbasszban megfertőzött emberek élnek és ha  visszacsatolják Ukrajnához , akkor Ukrajna többi része is elfertőződik .

 

Ukrán Online  függetlenség:

Ma a RADA  Költségvetési bizottságát vezető hölgy -"A Nép szolgája "párt tagja - a költségvetés tárgyalásának szünete után visszatérve a terembe azt mondta bánatosan a bizottságban jelenlévő képviselőknek, hogy most beszélt telefonon az IMF-el és azt mondták neki , hogy amit  ma tárgyalnak az úgy nem elfogadható az IMF-nek, ezért módosítsák az álláspontjaikat az IMF ajánlásának megfelelően, különben nem hagyják jóvá az ukrán költségvetést. A  "Nép szolgája" pártot egyből el is nevezték " Az IMF szolgája" pártnak.

( A napokban kezdődik a termőföldek eladását lehetővé tevő törvénytervezetek tárgyalása. Kell a figyelemelterelő cirkusz a népnek. )