Törölt nick Creative Commons License 2019.10.02 -3 1 215112

Szorakoztato egy troll vagy, majdnem a torkomon akadt a fott kukorica a nevetestol.

 

Neked ha valaki mas allasponton van mint Te, az mar troll?

 

Es akkor vissza a Te eredeti allitasodhoz  >

 

Te ezt allitottad, es kerdezgetted hogy Biden miert nem mondta 2018-ban amikor itt az ügyeszröl a videoban hözöngätt, azokat  is hogy a Burishmaval mi van Te  szerinted, meg hogy a fia allitolag Te szerinted kokszol  (ezt mind utanna lehet olvasni hogy mi mindent irtal Te), ehhez ket forrast hasznaltal, en nem tudom hogy amiket Te allitottal az melyikben van, de ez a  zakkant Shamir akinek a süket tartalmait Te propagalod, honnan tudta allitolag azt amit Te allitottal korabban mint barki mas, amikor az ahogy kinez csak ezzel a CIA-s hapsival bukott ki, es ahogy en ertelmezem,  a CIA-s hapsi (aki nevtelenül irta azt a bizonyos 9 olfalt) mast allit mint amit Te irtal, itthttp://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=152577510&t=9217451

 

 

Te egyenesen valamit tenynek! allitasz be, amiröl szo sincs, Te azt allitod tenykent  ertelem szerüen, hogy az Ukrajnaban  levö Crowdstrike  ceg serverjeröl ukran allampolgarsagu trollok csinaltak a felhajtast azzal kapcsolatban, hogy kiderült hogy az amerikaiak szerint valami orosz hackerek megheckeltek a DNC-serverjet (es egyes dolgokat aztan nyilvanossagra hoztak).

 

A CIA-s akarki irasa szerint Trump akarta  a Crowdstrickenek a serverjenek a ... hm... földrajzi (letezesenek) helyet atteni Ukrajnaba, amely ceg elöször hozta  eredetben azt hogy az oroszok allitolag megheckeltek a DNC-serverjet. Ertelem szerüen a cegnek a serverje az USA-ban es nem Ukrajnaban van. Minden esetre ez derül ki a CIA-s akarki irasabol. Ezen -hogy Trump at akarta a servert Ukrajnaba tolni, - ezen akadt ki a CIA-s akarki.

 

Miutan egyik linkedet sem nyitottam meg, csak arra hagyatkoztam amit Te irtal, de Te Shamirra mint forrasra hivatkoztal, arra a zakkantra, az meg a masikra ahogy a Guardianbol kiderül, erre a Murrayra, aki korabban az üzbegeknel vagy hol volt brit követ, - no ez a masik föokos meg ugye azt szorta minden fele, hogy nem is törtent megheckeles, hanem egyszerüen valami belsö akarki egy adathordozora ratöltött a demokratak serverjeröl adatokat, aztan igy kerültek ezen az uton napvilagra a sumalkolasok pl Clintonne ellenlabasaval is.

 

Hogy Shamir zakkant az a Guardian irasabol is kiderül, hogy mindenkivel összeall -iszlamistakkal is!- azt is a Guardian megirta, ha Neked mindez mert en mas allasponton vagyok mint Te, - trollozas egy trolltol, aki en vagyok Te szerinted, hat akkor most  mit mondjak?

 

A tenyek azok tenyek, hogy Te igy en meg ugy interpretalom öket, az annak mint Neked aki itt egyfolytaban hablatyol a cenzura miatt, --   annak alapban ket különbözö allaspont legalitasa  es egymas melletti letezese termeszetesnek kellene hogy legyen.

 

De ahogy latom Te is csak bort iszol aztan vizet predikalsz.

 

PS.: no, itt van amit eredetben irtal, es lennt a CIA-s akarkinek az irasabol az a resz, ahol egyaltalan az a ceg elöfordul amire Te itt raugrottal.

 

(PS.: es ha lehet harmadszor mar ne kerdezzel meg hogy a cegnek ki adott penzt, mrt fogalmam sincs, nem foglalkozom vele. Mint ahogy azzal sem amit Töled süketelesnek tartok, hogy Te szerinted Biden papa rendelte meg Clintonne  -mind kettö ugye a demokratak tabiraba tartozik-  megvalasztasi eselyei  ellen negativan hato heckelest,  es Biden nem indult a 2016-os elnökvalasztason!, a heckeles  nem is volt Shamir szerint heckeles, es akkor ha megis volt, akkor a demokrata Biden a sajat partjanak a serveret heckeltette meg szerinted, most mar csak az hianyzik, hogy azt Te le is irjad amit Te itt a tartalmaddal valojaban allitasz, hogy sutyiban a demokrata Biden papa Trump megvalasztasat segitette ezzel elö 2016-ban a sajat partjanak jelöltjenek alaposan a megvalasztasi eselyenek rontasaval,  espedig tudatosan.

 

No, itt kellene Neked felebrednek, mert a kezed a bilibe log.)

 

"
http://www.unz.com/ishamir/the-biden-affair-in-the-ukraine/
https://thehill.com/opinion/white-house/436816-joe-bidens-2020-ukrainian-nightmare-a-closed-probe-is-revived
Bromhold ket napja linkelte a videot, ahol Biden papa buszken meselte, hogyan zsarolta meg az ukran allamfot, hogy rugja ki a fougyeszt, (Sokint, bar Biden csak ugy nevezte, son of a bitch). Arrol nem szamolt be a hallgatoknak, ...
Trump erdeklodott Zelenszkijtol a Crowdstrike szerverrol, ahonnan ukranok trollok vegeztek azt a munkat, amibol a RussiaGate-et generaltak. A tulaja Dmitry Alperovitch, orosz zsido es patologikus russzofob. Valoszinusitheto, hogy Biden megrendelesere konstrualta a Clinton elleni "orosz" hackelest.""

 

 

 

 

Előzmény: Zsebihal18 (215104)