Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 -4 0 215091

Bromhold ket napja linkelte a videot, ahol Biden papa buszken meselte, hogyan zsarolta meg az ukran allamfot, hogy rugja ki a fougyeszt, (Sokint, bar Biden csak ugy nevezte, son of a bitch). Arrol nem szamolt be a hallgatoknak, hogy Sokin ...

Trump erdeklodott Zelenszkijtol a Crowdstrike szerverrol, ahonnan ukranok trollok vegeztek azt a munkat, amibol a RussiaGate-et generaltak. A tulaja Dmitry Alperovitch, orosz zsido es patologikus russzofob. Valoszinusitheto, hogy Biden megrendelesere konstrualta a Clinton elleni "orosz" hackelest.

 

 

Hat en most csak nezek ki a fejemböl, egyszer azert hogy miert valtottal nicket az Ebihal18-rol (netan tan azert hogy ha valaki az adatlapodon levö blogod linkjen eljut a bloggodhoz, akkor megtalalja a neten ezt a beirasodat is ha utannad keres? :-)), na okay, ugy csinalsz magadnak reklamot ahogy szeretnel, ez a Te dolgod), masodsorban meg azert mert en hogy szamolhattam volna be a hallgatoknak akkor, amikor en sem radio sem papagaly nem vagyok? Arrol nem is beszelve hogy en  extremista  jobbos lapokat nem is olvasok mint Te a TNA-t, igy fogalmam sem volt arrol hogy ki ez az Alperovich addig amig Te nem emlitetted meg, igy azt sem tudom hogy Neked a pali miert oroszutalo, habar megirtad hogy azert, mert allitolag erröl a tölem meg sosem hallott Cr... akarmi cegnek a szerverjeröl szerinted ukran trollok megbasztak  szegeny Putint.

 

Tja, sok mindent lehet feltetelezni   -azt is hogy Biden allitolagos megrendelesere mi lett csinalva- de nem nekem  -mert en az IT-területhet egy totalis Niete vagyok- ezek a tartalmak nekem  semmit sem mondanak, mar azert sem mert en egy Sticket max bedugok kepekkel, letöltöm, es tudom hogy egy Stick az adathordozo, de hogy hogy müködik arrol fogalmam sincs.

 

Igy -mivel en semmifele extrem jobb meg extrem baloldali mediakban, vagy ilyen zugujsagokban nem lapozok hirek utan (ugye en nagy Spiegel meg NZZ fan vagyok, habar a SPON/Spiegel ujabban mar a cikkeivel sok kivetni valot hagy maga utan :-))--- most harmad vagy negyed kezböl olvastam ezt  mert keresgeltem az altalad nevezett ceg meg szemely utan akikröl ugye egyikröl sem hallottam amig Te nem irtal roluk- sosem semmit sem---- >

 

The “hack” of the DNC was actually a leak, not a hack. The technical analysis of the security breach shows that the DNC e-mails were copied onto a USB device, such as a thumb drive, by someone physically at the DNC headquarters, not downloaded via a remote connection on the Internet. Thus it was a leak by someone at the DNC, not Russian hackers, who provided the data to WikiLeaks. That’s not an insignificant distinction ...

 

No ha Assanget lekaptak szegenyt artatlanul, meg azt az amerikai fiut aki most lany lett, mert allitolag segitett Assangenak megheckkelni a PC-ket/szervereket (vagy akarmiket) a demokrataknal, - no akkor a szegeny fiu akiböl most lany lett (C. Maning?) a fentiek alapjan totalisan artatlanül ül  a racs mögött, mert ezek szerint nem volt heckkeles, hanem valaki a demokrataknal csak bement a központi szerverhez vagy mihez, bestöpszelt egy stöpszlit, aztan hipp hopp belsö küzremüködö alapjan mar meg is voltak azok a dolgok amiket aztan nyilvanossagra hoztak.

 

No, tölem lehetett ez igy is, en nem ertek hozza, de akkor mi volt a CM-racsmöge dugas meg most Assange dolga hogy a brit rendörök autojabol csak integetett kifele a V-t mutatva?

 

Ugyhogy ehhez en valoban nem ertek, es nem is szeretnek erteni, mert en igyekszem magam mindenfele összeesküves elmelettöl tavol tartani.

 

Ilyen stöpszlis dolgok meg altalam sosem hallott szemelyek, cegek, no ez nekem passe, sorry :-)

 

Talan itt valami fiu aki nagy PC-meg IT szakember, jobban a segitsegedre lehet ezt a dolgot megfejteni, hogy allitolag semmi heckeles nem volt, a szegeny Putin meg allitolag teljesen tiszta, ugye mint közismert Putin egyebkent is tutira  luppenrein Demokrat ala Schröder bacsi.

Előzmény: Ebihal18 (215075)