Free_Lupa Creative Commons License 2019.10.01 0 1 5522

Helló,

 

Nemrég kapható volt Lilith uterus úgyhogy gyorsan vettem egyet. Nekem már "csak" soft jutott.

A doboza nagyon szép és a hozzáadot síkosító is minőségi termék (jó híg, nem kell nyálazni).

 

Maga a betét elsőre nem is volt kimagasló, de kb a 2 vagy 3 használat után már rájöttem, hogy nem is hülyeség ez..

 

Először is nem igaz amit mások írtak, hogy kizárólag hosszú aktushoz való mondván túl kevessé intenzív. Dehogyis, inkább kellemes. Engem (farkam) olyan jól cirógat, hogy 10 perc után is már csőbe kerül a patron...és kis szüneteket kell tartani, hogy ne élvezzek el.

 

Puhább mint a fleshlight - a kínai vackokkal meg össze sem lehet hasoníltani - viszont elég sűrű és "szűk" belül. Ha nem lenne ilyen puha, talán túl szűk is lenne, de legalábbis hiányolnám a korábban leírt hüvelyboltozatot.

Így viszont teljesül a régóta vágyott dolog: végre orgazmus közben is jó érzés mozogni benne (legalábbis eddgi sikerült eltatlálni benne ilyen helyet). Ekkor sem stimulált túl, sőt, inkább incselkedik,hogy ne hagyjam abba amíg ki nem fogyok... Jó siklani benne előre hátra ilyenkor is.

 

De, hogy valami "negatívot" is írjak:

-nincs házikója. Általában kéz nélkül használom egy párnához rögzítve vagy alá téve, VISZONT tudtam a saját súlyánál fogva jojóztatni is a farkamon, hogy csak a betét végét fogtam kézzel.

-ha egy-két centivel nagyobb lenne az jól jönne a mélyebb döfésekhez, mert ilyenkor hosszában is összenyomódik az anyag, ezáltal rövidül a csatorna

 

Hát kb ennyi.

 

Lesz még összehasonlító tesztem fleshlgiht lady originallal, de abból nekem több mint 5 éves példány van és az nem annyira mérvadó.

(Viszont arra szerintem inkább igaz amit erre írtak másutt: hosszabb aktushoz való.)

Előzmény: zol1976 (5520)