Asztrofizikus
2019.09.29
|
|
0 0
202327
|
Gratulálok Gurtnisnak, Spenótnak, és az egész magyar Spartathlon csapatnak! Nagy élmény volt még innen a távolból is látni a számomra felfoghatatlan teljesítményeteket! Az élő közvetítés kezd egész korrekt lenni az elmúlt évekhez képest. Hihetetlen, s egyben inspiráló volt látni titeket a mai maraton előtt :) Gratulálok azoknak is, akik ma velem együtt maratont futottak!
Csodálatos verseny volt számomra a mai. 3:45 volt a kitűzött célom, és 3:44:51 alatt le is futottam. Minek sietni, ugye :) Bár a titkos tervem, hogy negatív splitet futok, nem jött be, de csak máfél perccel lett lassabb a második fele, ezt pedig simán ráfogom a féltávtól már igencsak tűző napra. Végre egyszer nem futottam el az elejét! 5:14 - 5:20 - 5:15 perc/km volt a három harmad tempója, úgyhogy a végére csak gyorsultam azért :) A frissítésemet elég jól elterveztem, és pontosan végre is hajtottam, talán sóból jöhetett volna valamivel több, mert a befutócsomagból egyből betoltam a zacskó chipszet. Lényegében tökéletesen sikerült a verseny, abban az értelemben, hogy nem érzek utólag javítási lehetőséget. Ma ezt ennél gyorsabban nem tudtam volna lefutni. Rókával találkoztam pont a célvonal után. A többieket sajnos nem láttam - vagy nem ismertem fel :) |
|