etomcat Creative Commons License 2019.09.28 -1 0 150170

> Még mindig kételkedem abban, hogy Mo. területén tároltak atomfegyvert. A szállító eszközök, tárolóhelyek megléte nem bizonyíték.

 

Na de az egykori magyar tárolóhelyeken ma is ketyeg a G-M számláló, ki lehet mutatni, hogy ott trícium, plutónium tartalmú dolgokat tároltak a ruszkik, azt meg nem tüdőszűrésre használták sosem.

 

Egyébként is a VSZ / KGST / szovjet blokk fő gyengesége mindig a kommunikáció elmaradottsága és a menedzsment merevsége volt - ami részben szándékos is volt, mert ha nincs komm. és nincs kezdeményezés akkor nem terjednek a felforgató eszmék. Emiatt viszont helyben kellett tárolni, mert mire megszervezik és letávközlik az áthozást (kárpátaljai tárolókból?), addigra a globálisan számítógépesített hadvezetésű impik 3x lebombázzák őket.

 

Ne feledjük, 1983-tól a szovjet vezérkar saját beismerése szerint sem lettek volna képes megnyerni a 3vh-t a technológiai lemaradásuk miatt. Onnantól már csak az atomfegyver arzenál óvta a ruszkikat attól, hogy Reagan beüljön a Kremlbe. Minden zugot megraktak atommal, mert közben rettegtek egy imperialista lefejező első támadástól (decapitating strike).

Előzmény: Törölt nick (150138)